Jador revine in forta in competitia Survivor Romania!

Dupa o accidentare dureroasa, Jador este pregatit sa revina pe teren alaturi de echipa sa in show-ul Survivor Romania.

Lupta devine din ce in ce mai dura in show-ul de supravietuire Survivor Romania. Joi, pe data de 18 martie, concurentii vor lupta pentru recompensa, discutiile aprinse dintre Zanni si Elena fiind la ordinea zilei.

Elena- In momentul in care vorbesc cu ei, nu reusesc sub nicio forma sa ma inteleg.

Intotdeauna e cuvantul meu contra cuvantului lor.
Zanni- La consiliu plangi, faci asa…

loading...
Elena- Ok. E parerea ta ca sunt falsa, ca sunt urata, ca sunt batranta, ca miros a naftalina.

Zanni- Femeia asta este pe bune?!

Elena- M-am saturat! Nu mai pot!

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor Romania, a facut anuntul care i-a socat pe concurenti. Jador se intoarce in forta alaturi de echipa sa, dupa ce nimeni nu mai spera ca Faimosul va fi apt sa revina in competitie. Artistul a suferit o accidentare grava pe traseu care parea ca il va tine departe de jocuri o buna perioada de timp, insa lucrurile nu stau deloc asa.

Daniel Pavel- Vreau sa il invit pe banca Faimosilor pe Jador!

Jador se va intoarce cu forte proaspete si va reintra pe traseu alaturi de Faimosi, colegii sai recunoscand in editiile anterioare ca sansele lor de castig s-au diminuat odata cu absenta cantaretului.

loading...
Jocul pentru recompensa devine din ce in ce mai greu, castigarea acestui premiu aducand un avantaj semnificativ echipei care va obtine cele mai multe puncte. Motivatia va fi cu atat mai mare, intrucat victoria le va aduce invingatorilor o recompensa culinara pe masura, care le va da forta necesara pentru a merge mai departe. Foamea este un factor care ii determina pe concurenti sa cedeze in luptele de orgolii si astfel jocul de recompensa va aduce un plus de energie pozitiva in echipa castigatoare.

Lupta va fi crancena intre Razboinici si Faimosi si tensiunile vor ajunge la cote maxime in editia de joi, 18 martie, de la ora 20:00, la Kanal D.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro