Jador, scos in urlete din apa de catre medic!

Jador trece prin momente cumplite la Survivor Romania 2021 dupa ce se accidenteaza in Jocul pentru Imunitate. Concurentii sunt in stare de soc cand il vad pe Faimos cum este purtat de catre medic.

Jador a avut parte de cateva accidentari serioasa pana acum la Survivor Romania 2021, insa niciuna ca cea din imaginile de mai jos.

Daca saptamana trecuta, Faimosul a intrat pe traseu si a dat totul in ciuda faptului ca il durea si spatele si stomacul, de data aceasta in timpul jocului de Imunitate, Jador a fortat si mai mult si se pare ca i-a fost cumva fatal deoarece s-a accidentat atat de grav incat a fost nevoie de interventia medicului care a sarit in in apa si a celorlalti concurenti, fie Faimosi, fie Razboinci care l-au purtat pana la mal.

Jador nu mai inceta cu urletele de durere si arata frenetic spre picior, moment in care mai multe Faimoase printre care Andreea Antonescu si Elena Marin nu au mai fost in stare sa priveasca ipostaza in care Faimosul a fost scos la mal de catre restul competitorilor.

loading...
si lupta intre cele doua echipe pare ca atinge cote maxime si lupta pentru Imunitate este atat de crancena incat concurentii dau absolut tot pe traseu, exact cum povestea Sorin ca si-ar da si carnea si oasele pentru a castiga acest Joc al Imunitatii. La Survivor Romania 2021, totul se traieste cu o intensitate maxima ca o lupta pe viata si pe moarte pentru supravietuire, iar hrana este principalul motor si motiv de lupta.

Inaintea Jocului de Imunitate, atat in tabara Faimosilor cat si in cea a Razboincilor au fost discutii aprinse si se pare ca marul discordiei a fost Roxana Nemes.

Sebastian Chitosca si Faimoasa au avut o discutie aprinsa la care si Andreea Antonescu a luat parte: „Parerea mea este ca dramatizeaza si un pic exagereaza intotdeauna. Fara sa stie cu cine lupta sau poate simtea el ceva acolo cine e mai periculos…” Andreea Antonescu a completat si spunand ca: „Trebuie sa avem posibilitatea si barbatia de a ne spune lucrurilor pe nume.” Starlin de la Razboinci completeaza faptul ca femeile din echipa Razboincilor nu ar valora suficient in ochii barbatilor si spune ca nu le da suficienta

Ce se intampla mai exact in ambele tabere, pe traseul in care cele doua echipe, cea a Razboincilor si cea a Faimosilor, se lupta pentru Imunitate si cum a ajuns Jador la astfel de accidentare, vedeti in episodul din aceasta seara de la ora 20:00 din Survivor Romania 2021!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro