Laurette, prima reactie dupa ce Marian Tatic a publicat mesajele dintre ei

Marian Tatic, barbatul care a agresat-o pe Laurette la un hotel din Capitala, a facut publice o parte dintre conversatiile pe care le avea cu fosta asistenta TV. La scurt timp, vine si reactia vedetei, care sustine ca si-ar fi dorit o relatie serioasa cu el.

Marian Tatic isi sustine nevinovatia, in timp ce Laurette sustine ca toate actiunile lui au drept scop denigrarea sa in spatiul public. Vedeta sustine ca nu are nimic de ascuns, motiv pentru care conversatiile dintre ea tsi agresor sunt deja la dosar, la politie. Autoritatile vot fi cele care vor decide exact de partea cui este adevarul.

Oricum, intreaga conversatie dintre mine si acest agresor a fost deja pusa la dosar, ieri, la Politie. Eu nu am nimic de ascuns, pentru ca mesajele au foat date de el doar cu scopul de a ma denigra pe mine in spatiul public’, a spus cantareata la Antena Stars.

Laurette nu a negat ca agresorul i-ar fi cumparat lenjerie intima, insa a privit-o drept cadou, dat fiind ca ea considera ca erau la inceput de relatie.

Eu nu ascund faptul ca el m-a sunat in timpul zilei, mi-a zis ca este la mall, ca vrea sa-mi cumpere ceva frumos. Nimic ciudat pana aici. Mi-a trimis niste poze cu lenjeria respectiva, iar eu i-am comunicat masurile, dar i-am solicitat sa-mi ia o alta lenjerie. Din punctul meu de vedere, nu vad nimc deplasat in faptul ca un barbat doreste sa faca un cadou din moment ce noi doi ne vazusem cu o seara inainte la masa’, a mai spus Laurette.

loading...
Laurette a subliniat ca la inceput el s-a comportat foarte frumos cu ea, motiv pentru care i-a castigat increderea si isi dorea sa inceapa o relatie cu el.

El s-a comportat frumos cu mine, mi-a castigat increderea, eu chiar imi doream ceva serios cu el. Era un inceput de relatie. Departe de mine gandul ca un om atat de amabil urma sa-si schimbe complet atitudinea fata de mine in momentul in care am intrat in camera. M-a agresat fizic doar pentru ca am spus: «Nu»’, a conchis Laurette.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro