Leo de la Strehaia s-a intors la Anca, dar se gandeste la Dana Criminala!

Leo de la Strehaia n-a mai avut alta varianta decat sa se intoarca acasa, insa artistul n-a uitat-o pe Dana Criminala.

Leo de la Strehaia este un barbat extrem de norocos in ceea ce priveste dragostea. Dupa ce a lasat-o pe sotia lui pentru a fi intr-o relatie cu Dana Criminala, artistul a ramas si fara cea din urma. Acum, vazand ca nu mai are sanse, s-a intors la Anca, insa inima ii bate doar pentru Dana.

Potrivit WOWbiz.ro, dupa ce s-a despartit de Dana Criminala, Leo de la Strehaia s-a gandit sa o invite pe Anca, femeia cu care spune ca s-a impacat, pentru a-i gati o friptura de miel.

Cu toate ca Anca de la Strehaia nu suporta astfel de preparate, a facut un efort si a dorit sa-i accepte invitatia celui cu care si-a petrecut foarte mult timp din viata.

loading...
Chiar daca Leo de la Strehaia doreste sa isi refaca relatia cu Anca, sufletul lui o striga in continuare pe Dana Criminala.

„Mi-e dor de Dana Criminala, mi-am dat seama ca o iubesc foarte mult. Nu stiu daca mai rezista sa stau fara ea. Dana, lasa si tu ambitiile si supararile si te rog, hai sa stam de vorba, sa ne mai dam o sansa. Meritam inca o sansa. Mi-am dat seama ca am gresit, eu am gresit si nu am gresit din cauza altor femei…

Noi nu ne-am certat din cauza femeilor, ne-am certat din chestii de nimic si chiar as vrea sa imi dau o sansa sa ne impacam pentru ca inca nu s-a pronuntat divortul. Eu voi face tot posibilul ca sa te cuceresc, sa te fac cea mai fericita. Mi-am dat seama ca te iubesc enorm, dar eu am gresit din cauza Youtube-ului, am facut anumite lucruri pe care nu le meritai.
Am gresit, te rog iarta-ma, si mai da-mi o sansa ca sa putem fi fericiti. Nu mai am cuvinte, dar te rog iarta-ma ca am gresit, ca m-am luat dupa mama, dupa familia mea, trebuia sa fac exact cum mi-ai spus tu. Nici nu mai imi trebuie alta femeie, cu Anca nu exista nicio sansa de impacare, asa cum voia mama. Am zis ca o sa imi caut alta femeie, dar, de fapt, in sufletul meu nu voiam alta pentru ca nu pot iubi pe altcineva. Nu vreau pe altcineva in viata mea, eu doar pe tine te iubesc si stiu ca si tu ma iubesti. Te rog gandeste-te pentru ca vreau inca o sansa”, spunea Leo de la Strehaia.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro