Livian, mesaj pentru Bianca Comanici?

Sunt luni bune de cand Livian si Bianca Comanici nu mai formeaza un cuplu, dar fanii lor inca spera sa ii vada din nou impreuna. Mesajul postat de Livian pe instagram are legatura cu Bianca?

Livian si Bianca Comanici au format cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei. Povestea lor de iubire i-a tinut pe urmaritorii celor doi cu sufletul la gura si chiar daca au declarat in repetate randuri ca sunt sanse mici sa se mai impace, prietenii virtuali inca spera la acest lucru.

Astfel, un mesaj postat de Livian pe instagram a starnit suspiciuni. L-a scris sau nu pentru Bianca Comanici?

Dupa separarea de Bianca Comanici, Livian s-a implicat intr-o alta relatie de cuplu si desi lucrurile pareau ca evolueaza intre cei doi, ulterior s-au separat definitiv. De atunci, fostul concurent de la Puterea Dragostei este singur si s-a concentrat mai mult pe proiectele sale profesionale.

loading...
Livian este foarte activ pe contul de instagram, iar o postare facuta recent i-a facut pe prietenii virtuali ai fostului concurent de la Puterea Dragostei sa isi puna nenumarate semne de intrebare. In mesajul postat la story, Livian face referire la o fosta iubita, o persoana care ar fi avut sentimente puternice pentru el in trecut si cum nu mai este un secret pentru nimeni ca Bianca Comanici l-a iubit mult pe Livian, fanii de pe instagram s-au gandit imediat ca mesajul ar fi fost postat pentru ea.

„Daca m-ai iubit odata, mereu ma vei iubi! Vibe-ul meu este de neuitat.”, este mesajul pe care Livian l-a postat pe instagram.

Livian si Bianca Comanici se pare ca au facut pace, asta dupa ce o perioada s-au atacat reciproc.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a dezvaluit in urma cu ceva timp ca l-a iertat pe Livian si ca s-au impacat chiar inainte de Revelion.
„Mai, sa stii ca de vorbit nu vorbim, dar am vorbit cu el si ne-am lamurit lucrurile. Nu pot sa zic ca suntem prieteni, dar si-a cerut iertare. A spus ca ii pare rau ca m-a facut sa sufar, dar suntem ok acum si asta e important.”, spunea Bianca Comanici in urma cu ceva timp.
Avand in vedere ca cei doi au avut sentimente puternice unul pentru celalalt, ramane de vazut daca in viitor vor decide sa isi ofere o noua sansa.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro