Logodnicul Elenei Marin, despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021

Elena Marin a iesit pentru a treia saptamana la rand favorita publicului, iar logodnicul ei vorbeste despre parcursul Faimoasei la Survivor 2021.

Elena Marin are un parcurs excelent la Survivor 2021, iar telespectatorii o voteaza permanent ca fiind favorita. Andrei, logodnicul frumoasei Faimoase a vorbit despre parcursul iubitei lui in emisiunea fenomen de la Kanal D.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a comentat cateva decizii luate de iubita lui, dar a vorbit si despre faptul ca Faimoasa a iesit din nou favorita publicului.

”A 3-a saptamana consecutiva in care a iesit favorita inseamna enorm, e un vis frumos pentru ea. Stiu de acasa ca nu se astepta sa iasa favorita publicului vreodata (asa cum a spus si ea), am vorbit despre asta inainte sa plece, Elena fiind un om extrem de modest.

Dar se pare ca oamenii apreciaza atat evolutia sportiva, cat si sufletul ei, motiv pentru care le multumim celor care au votat-o”, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

loading...
Cat despre nominalizarea facuta de Elena Marin, logodnicul ei a avut si aici cateva cuvinte de spus:

”Nominalizarea Elenei a fost cea corecta, indiferent din ce punct de vedere privim. Daca ne uitam in clasament, Sebi sta cel mai rau pe cifre, dintre toti faimosii prezenti la consiliu, Andreea fiind deja nominalizata, iar Roxana Nemes, absenta din motive medicale. In schimb, trebuie sa recunosc, am vazut-o afectata de eliminarea Andreei Antonescu, am vazut ca s-a consumat enorm in acel moment. Andreea, asa prieteni sa tot ai! O voi felicita pe Elena, cand se va intoarce in tara, pentru valorile ei si pentru faptul ca nu a renuntat la aceste valori nici macar in

cele mai grele conditii. Prietenul adevarat se vede la greu, nu la bine”, a mai spus Andrei.

De asemenea, Andrei a vorbit si despre apropierea dintre Morosanu, Elena Marin si Jador, cei trei care si-au format deja un grupulet: ”Nu cred ca sunt intamplatoare apropierile Elenei de Morosanu si de Jador.

Sunt oameni sufletisti si sunt sigur ca acesta este motivul, pentru ca toti trei par sa fie pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de competitie si de felul lor de a fi. Toti vor sa castige, dar vor sa o faca onorabil… Eu, pe de alta parte, inca mai sper la o minune pentru Jador, e un „nebun” frumos, bun pe traseu si cu suflet mare, merita sa continue la Survivor Romania 2021”, a mai spus logodnicul Elenei Marin.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro