Madalina de la Puterea Dragostei a fost ceruta in casatorie de George?!

Madalina si George au decis sa paraseasca Puterea Dragostei si sa isi continue povestea de iubire in afara casei. Se pare ca decizia i-a apartinut concurentei, care sutine faptul ca nu mai poate rezista in competitie si vrea sa se bucure de relatia ei.

Insa, in ultima perioada, tot mai multi concurenti din casa si chiar si prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, au facut o dezvaluire neasteptata. George este mai pregatit ca niciodata sa duca relatia la urmatorul nivel. Fostul concurent vrea sa o ceara in casatorie pe iubita lui.

„George e o persoana puternica si o va face pe Madalina sa se deshida mai mult. Sunt un cuplu frumos si, ce crezi, vor sa se casatoreasca. George umbla dupa inel. I-am spus Marianei sa faca echipa cu mine si sa filmeze, pentru ca nu vor sa o faca in emisiune. Sub ochii mei, sub indrumarea mea, sub atenta mea supraveghere ei au format acest cuplu, iar acum nu vor sa faca acest pas in fata mea” , a dezvaluit Cristina Mihaela Drobantu la „Totul despre Puterea Dragostei”.
loading...
De cand au parasit Puterea Dragostei, George si Madalina au stat doar impreuna. Au mers prin vacante si s-au bucurat de timpul petrecut impreuna. Astazi, pe contul de Instagram al frumoasei satene au aparut mai multe imagini cu ea si George.

Cei doi sunt la munte, tanara tine un buchet superb de trandafiri in brate, iar pe masa improvizata se vede o sticla de sampanie. Totodata, in cea de-a doua fotografie, Madalina arata ca a primit un inel, semn ca ar fi fost ceruta in casatorie. Chiar daca acestia nu au confirmat cele intamplate, internautii i-au felicitat pe cei doi.

„Gata,te-a cerut, ca azi e 20.V-a stricat Mariana toata surpriza./ Felicitari ?? se pare ca George te-a cerut ?? abea astept sa vad momentul in vlogul filmat de voi/ Felicitari copii frumosi???/ Felicitari frumosilor!Casa de piatra,sanatate si multe realizari impreuna!??”, au fost doar cateva dintre comentariile primite de Madalina la ultima postare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro