Madalina de la Puterea Dragostei, prima reactie dupa ce s-a aflat ca ar fi insarcinata cu George!

Zvonul ca Madalina de la Puterea Dragostei ar putea fi insarcinata a zguduit casa.

Madalina si George de la Puterea Dragostei traiesc de luni bune o frumoasa poveste de iubire. Cei doi tineri sunt din ce in ce mai apropiati si, in ciuda tuturor piedicilor si comentariilor acide din partea celorlalti concurensi, par extrem de fericiti impreuna.

In plus, tinerii de la Puterea Dragostei sunt si foarte votati de publicul de acasa si chiar cu castigat de cateva ori titlul de cuplu favorit.

In Gala emisiunii Puterea Dragostei, prezentatoarea Cristina Mihaela a intrebat-o pe Madalina daca este insarcinata. Zvonul ca frumoasa concurenta din show-ul de la Kanal D ar putea astepta un copil cu iubitul ei, George, a starnit un val de reactii.

loading...
In ciuda faptului ca toata lumea se intreaba daca cei doi tineri indragostiti urmeaza sa devina parinti, ea nu a publicat nimic pe retelele de socializare in acest sens.

In schimb, le-a aratat fanilor care o urmaresc pe pagina ei de Instagram cat de bine se distreaza alaturi de cateva dintre colegele ei de competitie.

Bruneta s-a filmat danans alaturi de Aya si de Andrada si a publicat filmuletele. Lipsa unei replici care sa lamureasca totul nu a facut decat sa adanceasca misterul si sa-i faca pe telespectatorii fideli ei emisiunii de la Kanal D sa isi puna si mai multe intrebari.

George si Madalina de la Puterea Dragostei au demonstrat de-a lungul timpului ca relatia lor este una solida si ca nimic nu le poate umbri fericirea.

Nici comentariile rautacioase si nici schimburile acide de replici din emisiune nu i-au facut sa renunte unul la celalalt.

loading...
Pe paginile lor de pe retelele de socializare, George si Madalina de la Puterea dragostei au publicat zeci de imagini cu ei in ipostaze tandre si nu pierd nicio ocazie pentru a-si face declaratii de iubire care mai de care mai frumoase.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro