Mama barbatului din Targu-Jiu, mort dupa ce s-a vaccinat cu AstraZeneca, dezvaluiri

Un barbat in varsta de 46 de ani din Targu-Jiu a murit pe data de 2 martie, dupa ce s-a vaccinat cu un ser AstraZeneca.

Un barbat in varsta de 46 de ani din Targu-Jiu, judetul Gorj, s-a stins din viata subit la locul de munca. Barbatul isi facuse vaccinul AstraZeneca pe data de 1 martie, iar pe 2 martie a a suferit un stop cardio respirator.

Mama barbatului a declarat ca fiul ei nu ar fi avut anterior probleme de sanatate. Existe suspiciuni legat de legatura dintre moearta subita a barbatului cu vaccinul pe care si l-a facut cu o zi inainte. El a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul interzis acum in Italia.

Mama barbatului in varsta de 46 de ani a marturisit pentru un post de televiziune ca a vorbit cu fiul ei cu o seara inainte de ziua tragica.

Ea a fost cea care l-a sfatuit sa se vaccineze.

loading...
„Am vorbit duminica seara si luni dimineata a plecat la serviciu si am auzit ca acolo i-a venit rau. Eu n-am stiut nimic pana seara. A murit din vaccinul asta, stiam ca merge sa se vaccineze. Si eu am facut si sotul a facut (vaccinul- n.red.). Eu am facut Pfizer”, a spus femeia.

Batrana a marturisit ca in familia lor nu au existat asemenea cazuri. „N-am stiut ca se intampla asa ceva. Nu avea probleme. Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, sotul la fel. N-am avut probleme cardiace in familie”, a adaugat mama barbatului.

Femeia barbatului decedat a aflat ca baiatul ei a fost vaccinat cu un ser AstraZeneca din lotul interzis in Italia de la televizvor. Ea a transmis un mesaj catre autoritati sa fie mai exigente cu privire la campania de vaccinare.

„Am aflat la televizor aseara, n-am stiut. Stiu ca s-a vaccinat, dar n-am stiut ca e vorba de acel lot(…) Ma culc in lacrimi, ma scol in lacrimi.(…) Autoritatile sa fie mai exigente, mai multa atentie”, a declarat batrana. Femeia a marturisit ca nu intentioneaza sa faca plangere.

Barbatul in varsta de 46 de ani lucra la serviciul de Gospodarire a Apelor Gorj. La doar cateva minute dupa ce a ajuns la munca, barbatului a inceput sa i se faca rau si a suferit un stop cardio respirator. El a fost transportat la spital, insa dupa 12 ore a facut un alt infarct si a murit.

Doctorul Valeriu Gheorghita a declarat ca nu exista legatura intre vaccinare si decesul barbatului de 46 de ani din judetul Gorj. Desi nu era in evidenta cu boli cronice, in urma raportului a necropsiei a reiesit ca barbatul avea antecedente de infarct miocardic.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro