Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta sotie a lui Marcel Toader

Un scandal de proportii este pe cale sa porneasca in showbizul romanesc. Maria Constantin a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Cristea, fosta sotie a lui Marcel Toader. Maria Constantin a avut o relatie cu raposatul Marcel Toader, a carui sotie a fost.

Vedeta a aruncat cu cuvinte urate la adresa Gabrielei Cristea, despre care a spus ca este supraponderala si a numit-o „a cincea sotie’. Cantareata a mai declarat ca Marcel Toader i-a spus, pe vremea cand traia, ca Gabriela Cristea este o femeie foarte rea.

„„A cincea sotie. Daca eu am fost a sasea, ghici ciuperca ce e? In momentul de fata am observat ca are problema cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului sot… imi spunea ca este o femeie foarte rea. Fostul sot mi-a zis, care din pacate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu stiu mai multe. Nu ar fi neaparat un defect „supraponderala’. Am vazut niste filmari recente si am vazut ca a luat ceva in greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii’, a spus Maria Constantin la emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV.

Maria Constantin si Marcel Toader au divortat in 2017, dupa o casnicie de doi ani, una dintre problemele pe care le acuza cantareata de muzica populara fiind banii, in sensul in care fostul sot ar fi profitat de banii pe care ea ii incasa din concerte si nu o lasa sa cheltuie nimic. La randul sau, Marcel Toader era convins ca Maria il insela si luni intregi s-au certat la TV pe seama acestui fapt.

loading...
Marcel Toader a murit. Vestea ca omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un soc pentru toata lumea. Marcel Toader a facut infarct cand se afla la masa, in curtea avocatului sau de la Peris, impreuna cu mai multi prieteni.

Marcel Toader avea doar 56 de ani si era cunoscut celor apropiati faptul ca avea probleme cu inima, iar acum cativa ani a fost la un pas de moarte. In 2012, omul de afaceri a suferit un preinfarct si a fost operat de urgenta. I-a fost montat un stent si medicii i-au spus, la momentul acela, ca daca mai intarzia 15 minute nu l-ar mai fi putut salva.

Marcel Toader a fost casatorit de sase ori in total si divortat tot de atatea, printre consoartele sale numarandu-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Anamaria Ferentz.

Maria Constantin a postat recent prima fotografie alaturi de iubit. Artista a a fost, pe vremea cand era casatorita cu Marcel Toader si chiar si dupa despartirea de omul de afaceri, subiect preferat pentru tabloide, viata ei sentimentala fiind disecata de la A la Z. Iata insa ca, dupa despartirea de Dacian Varga, artista nu a mai fost la fel de dornica sa-si expuna viata sentimentala.

In ceea ce priveste viitorul ei alaturi de Robert, Maria Constantin – care a fost casatorita cu interpretul de muzica populara Ciprian Tapota si mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader – cu nu exclude o a treia casatorie.

‘Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil si din cauza incercarilor mele esuate, dar am trecut prin niste experiente si am invatat sa nu mai accept foarte multe lucruri. Nu as spune ‘NU la o a treia casnicie, sunt tanara, sunt intr-o relatie, de ce nu as imparti viata cu cineva, poate pana la adanci batraneti? Doamne ajuta, sa fie cu noroc’, a marturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro