Mirela Vaida, atacata in direct, cu o caramida!

Clipe de cosmar pentru Mirela Vaida. Aceasta a fost atacata in direct de catre o femeie care a dat buzna in platou complet dezbracata. Agresoarea a aruncat cu o caramida spre prezentatoarea Acces Direct, careia nu i-a venit sa creada tot ce se intampla.

Mirela Vaida este in stare de soc dupa ce a fost atacata de o femeie in platoul emisiunii Acces Direct. In momentul in care prezentatoarea TV a vazut o femeie intrand inarmata cu o caramida, a sarit de pe scaun si a fugit in directia opusa.

Din fericire, agresoarea nu a nimerit-o. Mai multe persoane au intrat in platou si au imobilizat-o pe agresoare. Mirela Vaida a fost socata de cele intamplate si, printre lacrimi, a marturisit ca nu stie daca este in stare sa tina emisiunea.

Cu toate aceastea, prezentatoarea TV a incercat sa se calmeze.

loading...
Mirela Vaida a fost in stare de soc dupa ce o femeie a dat buzna in platoul Acces Direct si a aruncat cu o caramida spre ea. Aceasta a explicat printre lacrimi cum se simte si a dezvaluit ca nimeni nu stie cine este agresoarea si ca Politia a fost chemata.

„Ne-am intors in direct. Sunt in stare de soc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. dupa cum vedeti avem plaotul spart. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine si tip „sa imi dai banii’.M-am interesat si colegii nu stiu cine este aceasa doamna. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot sa ma calmez si sunt in soc realmete. Imi este frica pentru viata mea.

Am fost amenintata de Magdalena Serban, criminala de la metrou, care ma ameninta cu moartea. Am inteles ca este in inchisoare inca’, a spus Mirela Vaida in direct, dupa ce a fost atacata.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro