MIRELA VAIDA, NOI DECLARATII DUPA TRAUMA SUFERITA LA ACCES DIRECT „AVEA O SACOSA CU VREO 3-4 PIETROAIE”

Mirela Vaida a ramas cu o trauma in urma atacului de la Acces Direct. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost cat pe ce sa aiba parte de o lovitura cauzatoare de moarte, cand o femeie dezbracata a aparut in platoul de televiziune cu un pietroi indreptat spre ea.

Mirela Vaida a plans, in direct, dupa evenimentul imprevizibil de care a avut parte. Ea a fost in stare de soc, povestind totul cu greu, tremurand si temandu-se incontinuu pentru viata ei. Prezentatoarea a oferit declaratii dupa terminarea emisiunii despre ceea ce s-a intamplat.

”Nu stiu cum a ajuns pana aici, mai avea o sacosa cu vreo 3-4 pietroaie pregatite acolo in spate la intrare. Nu stiu unde s-a dezbracat, ca i-a gasit Politia hainele in spate”, a declarat Mirela Vaida.

”Am avut un moment in care m-am simtit paralizata, m-am speriat foarte tare. Au reusit baietii din regie, care erau in platou atunci, sa reactioneze”, au declarat doua dintre colegele Mirelei Vaida.

loading...
”Multumim Lui Dumnezeu ca Mirela nu a patit nimic, ca daca pietroiul acela o lovea iti dai seama ca se intampla un necaz”, a adaugat Sorin Ovidiu Balan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro