Parintii lui Jador, in lacrimi dupa ce au vazut accidentarea Faimosului la televizor

Parintii lui Jador sunt devastati dupa ce fiul lor s-a accident pe traseu la Survivor Romania 2021.

Parintii lui Jador nu isi mai gasesc linistea dupa ce au vazut accidentarea fiului lor la Survivor Romania 2021. Romeo si Simona Dumitrache, parintii lui Jador, au vorbit la Teo Show despre durerea pe care au simtit-o atunci cand si-au vazut poropriul copil in durere.

„El era un copil ca toti copiii. Se mai lovea, dar cum l-am vazut acum… niciodata. Cel mai tare ma doare ca n-am fost acolo sa am grija de el, sa-l ajut. Imi e foarte greu sa vorbesc despre asta”, a declarat mama lui Jador, in lacrimi.

Tatal lui Jador a marturisit ca nu a putut sa urmareasca momentul pana la capat, deoarece a fost mult prea dureros sa isi vada fiul intr-o asemenea ipostaza.

loading...
„Vreau sa va spun ca in timpul accidentarii, durerea pe care a simtit-o Jador am simtit-o si eu. Pe mine nu ma durea piciorul, ma durea inima. Sper sa fie bine, nu am putut sa luam legatura cu nimeni de acolo sa stim ce s-a intamplat cu el. Mi s-a parut mie ca ar fi o lovitura in genunchi, os in os, cred ca se reface foarte greu lovitura aceea”, a declarat tatal lui Jador.

Desi sunt distrusi sa isi vada fiul in asemenea ipostaze, parintii lui Jador nu cred ca Faimosul se va da batut de la drum si va parasi competitia, asta in functie de decizia doctorului.

„El este un barbat foarte puternic si rezistent totodata. Eu cred ca este o lovitura destul de puternica. In timpul cand a intrat pe traseu si am vazut cazatura mi-am dat seama ca articulatia piciorului nu a indoit genunchiul, a stat drept si n-am putut sa ma uit pana la capat. Mi-a patruns o sageata in inima. Am intors capul, dar am simtit in inima durerea aceea. Orice parinte cred ca ar simti la fel”, a adaugat Romeo Dumitrache, tatal Faimosului.

Oricat de dor i-ar fi de baiatul ei, mama lui Jador stie ca este un barbat ambitios si isi doreste sa ramana in competitie. „Eu il stiu pe Jador un luptator. El nu da inapi, doar daca nu mai poate. El e foarte ambitios. Inainte de durere, in mintea lui era mama. Imi lipseste foarte mult. N-a fost niciodata asa de mult plecat de acasa”, a declarat mama lui Jador, in lacrimi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro