Priveghi in pandemie cu zeci de persoane si amenzi fara numar!

Manelistii au cantat la capataiul unui membru al clanului Sandu din Murgeni in timp ce incalcau regulile impuse de autoritati in pandemie!

Calin Secretar, in varsta de 50 de ani, membru al clanului Sandu din Murgeni, s-a stins din viata in urma unui infarct, in Franta. Decedatul a avut parte de un priveghi cu zeci de persoane in plina pandemie. Si de parca nu ar fi fost de ajuns, persoanele prezente nu au respectat normele in pandemie de coronavirus.

Mastile de protectie si distantarea fizica nici n-au existat Intregul spectacol de la priveghiul familiei de romi, din Simila-Zorleni, judetul Vaslui, a fost transmis live pe Facebook.

Manelisti cunoscuti le-au oferit persoanelor prezente la priveghiul lui Secretar, numai cantece de jale, chiar si dedicatii, toate transmise in direct in mediul online.

loading...
Oamenii legii au incercat sa-i convinga pe membrii familei sa-si planga mortul in liniste si sa respecte regulile de protectie impotriva coronavirusului. Politistii au stat aproape de casa decedatului, pentru a se asigura ca totul decurge asa cum membrii familiei lui Secretaru promisesera. Totul s-a schimbat in cateva ore, dupa ce si-au incalcat toate promisiunile facute autoritatilor. Manelele au inceput sa rasune din nou, iar live- urile au pornit pe Facebook!

Atat politistii, cat si jandarmii din Barlad si Vaslui au supravegheat zona in care se afla casa decedatului si acolo unde oamenii au facut din priveghi o adevarata paranghelie pe timp de pandemie de coronavirus.

” In urma aparitiei in spatiul public, pe o retea de socializare, a unui material, despre un eveniment desfasurat in localitatea Simila, comuna Zorleni, Compartimentul Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui este abilitat sa comunice urmatoarele: Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui au monitorizat situatia inca de la aparitia primelor date despre eveniment.

In acest moment, se desfasoara activitati specifice in vederea asigurarii si mentinerii ordinii si linistii publice. Totodata, au fost demarate verificari pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile legale si recomandarile politistilor, pentru prevenirea si combaterea raspandirii COVID-19, cat si pentru luarea masurilor legale”, a transmis Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. Pana ieri, politistii din cadrul IPJ Vaslui au dat 39 de amenzi contraventionale, in valoare de 61.600 lei participantilor la priveghi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro