Ramona de la Puterea Dragostei, adevarul despre relatia cu Livian

Ramona, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a dat cartile pe fata! Dezvaluiri bomba in exclusivitate!

Ramona, fosta concurenta a sezonului doi Puterea Dragostei, a facut dezvaluiri despre relatia ei cu Livian. Inca de pe vremea cand se aflau in competitia fenomen de la Kanal D, cei doi au avut o atractie unul fata de celalalt.

Se tachinau in fiecare editie, glumeau si faceau tot felul de jocuri, semn ca este ceva mai mult intre ei decat o amicitie. Sau cel putin asa credeau fanii competitiei Puterea Dragostei.

Acum, Ramona, foarte hotarata, a dat cartile pe fata in platoul WoWbiz si a vorbit despre povestea ei cu Livian, castigatorul sezonului doi Puterea Dragostei.

loading...
Tanara mamica spune ca cei doi se intalneau in afara emisiunii, atunci cand nu erau filmati, insa nu s-a gandit la o relatie cu el.
” Eu am vorbit foarte mult cu Livian si vorbeam…in emisiune. De cate ori ieseam afara, ne intalneam. Nu am cerut sa am o relatie cu el, pur si simplu, vorbeam…vorbeam foarte mult, am adus si mesajele an emisiune, ca majoritatea oamenilor ma criticau..

El mi-a zis: ”eu nu mai am o relatie”. Ei doi nu mai aveau o relatie, ei nu mai erau impreuna. El era un barbat singur pana la urma.

Daca avea o relatie, niciodata nu as fi facut asta, am si spus. As fi vrut sa fac mult mai mult, dar din cauza ei nu am facut. Am respectat-o pe ea. Merita sa am o relatie cu Livian (daca nu era Bianca). E un baiat minunat”, a spus Ramona despre Livian.

Fosta concurenta a sezonului doi spune ca l-a placut pe Jador si ca a tinut legatura cu el, dupa ce a parasit competitia fenomen de la Kanal D.

Cei doi nu au avut o relatie pentru ca Ella era oarecum la mijloc.

„ Sunt sincera. Jador, pentru ca e de al meu. Am vorbit cu el, dupa ce am iesit din emisiune. I-a scris dupa emisiune. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca si el e genul caruia ii place sa vorbeasca cu tine deschis, dar sa fie doar intre voi doi, sa nu stie alte persoane. Avea numarul meu, pentru ca a vorbit Ella de cateva ori cu el de pe telefonul ei. Ne-am intalnit ca si prieteni, pentru ca a fost Ella la mijloc”, a povestit Ramona

loading...
Inca de pe vremea cand Ramona se afla in casa Puterea Dragostei, blondina tinea legatura cu Nikolas Sax. Cei doi au incercat sa se cunoasca si-n afara competitiei, insa nu au format un cuplu.

” Haideti sa va spun adevarul. Intr-adevar m-am intalnit cu Nikolas Sax cand am iesit din casa. Eu am avut un iubit si nu am prea tinut legatura cu el, iar dupa ce am iesit din casa a inceput sa ma caute. El a aflat ca sunt cu Nikolas afara. In fine. S-a terminat, eu am plecat, eram cu Ella. Am plecat, iar acest baiat a inceput sa il caute pe Nikolas. S-au intalnit si de atunci s-a terminat tot intre mine si Nikolas. Adica nici nu am apucat sa ne cunoastem bine”, a mai spus Ramona de la Puterea Dragostei, despre Nikolas Sax.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro