REACTIA Georgianei Elisei dupa ce lui Jador i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant!

Jador da semne din ce in ce mai des ca problemele lui de sanatate incep sa se acutizeze odata cu diferitele condintii la care concurentii sunt supusi la Survivor Romania 2021.

Tot mai des, Jador a inceput sa se rasimta dupa jocurile foarte grele de la Survivor Romania 2021, insa Faimosul a recunoscut ca nu asta il impiedica sa dea totul pe teren, ci lipsa mancarii.

Chiar daca Jador a spus fara nicio retinere ca este obisnuit sa faca foamea, ca in competitie niciodata nu a patit asta si lipsa hranei ii acutizeaza cateva probleme serioase pe care le are cu stomacul. Insa, in urma cu cateva editii, Jador a acuzat dureri foarte grave si la spate si abia a reusit sa faca fata unui traseu desi s-a descurcat admirabil.

“In ultimul timp, de vreo saptamana si ceva… ma simt cam “naspa”, din punct de vedere fizic. Nu prea mai pot sa il trag dupa mine, pentru ca am facut eu foame la viata mea, dar niciodata nu am fost expus la atata foame.

loading...
Sunt obisnuit cu asta, dar muschii mei spinali s-au cam dus… Si din cauza unei probleme din nastere, fiind expus la efort, am problema asta. Nu foarte grava, dar ma poate afecta pe viitor.”, a spus Jador la primul consiliu al saptamanii.
Si in ultimul meci dinaintea Consiliului de Eliminare de aseara,
Jador a avut nevoie imediata de ingrijirile medicului si a fost transportat de urgenta la spital. Jador l-a rugat pe medic sa i se faca o endoscopie deoarece stie ce probleme are cu stomacul. Medicul l-a sfatuit insa sa mearga si sa faca o ecografie si apoi se va vedea clar care sunt pasii de urmat. „Ma doare burta rau!”, a spus Jador, ingenunghiat de durere. „Zi-le sa-mi faca endoscopie, domnule doctor, te rog!”

In timp ce Jador este daramat de durere la Survivor Romania 2021 din cauza problemelor de sanatate, Georgiana Elisei, fosta iubita dupa care Jador urla de suferita de fiecare data cand ii aude numele a postat cateva imagini glamour-oase cu ea imbracata ca dupa reviste si intr-o pozitie extrem de wow, insa se pare ca nu este indiferenta la tot ce indura fostul ei iubit la Survivor Romania 2021 si a mai postat o melodie cu

loading...
subinteles pentru Jador. Imediat, au inceput sa curga si comentariile, iar cei mai multi fani de-ai Georgianei nu s-au putut abtine sa nu ii zica cat de frumoasa este, urandu-i fericire.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro