Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea si nasul Madalin Ionescu

Gabriela Cristea a vorbit despre relatia pe care o are cu nasii Cristina Siscanu si Madalin Ionescu. Familiile Clonda si Ionescu se inteleg bine acum, dar prietenia lor a inceput cu stangul si Gabriela recunoaste ca a deranjat-o foarte mult cum vorbea Madalin despre ea, pe vremea cand prezenta Acces Direct.

In emisiunea lor de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea’, telespectatorii pot urmari detalii nestiute despre familia Clonda-Cristea, iar Gabriela este la fel de sincera in privinta vietii sale private, asa cum o stiu si fanii de pe Instagram. Intr-una dintre editii, Gabi a dezvaluit cum a inceput relatia cu nasul Madalin Ionescu.

„Nu mai stiu de cand o stiu pe Cristina. Am lucrat impreuna, o stiu de la Madalin. Relatia mea cu Madalin nu a inceput tocmai roz, pentru ca el a lucrat la Acces Direct si a facut niste emisiuni in care nu prea mi-a placut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat care a fost situatia, lucrurile intre timp s-au asezat si relatia noastra de prietenia e una foarte misto’, a dezvaluit Gabriela Cristea.

„Nu prea ne spunem nasi-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relatia e ok, in limita timpului, ne vedem o data, de doua ori pe saptamana. Tinem legatura prin telefon, avem un grup al nostru.

loading...
E o relatie ok, se poate si mai bine, eu m-am imprietenit cu toata lumea si mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decat noi. O stim de foarte mult timp. Ne-am imprietenit mai mult cand am fost colegi la aceeasi televiziune, in 2013 sau 2014′, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro