Simona Dumitrache, prima reactie dupa ce a vazut accidentarea lui Jador!

Survivor Romania 6 martie – Mama lui Jador a reactionat dupa ce si-a vazut baiatul pe mana medicilor!

Emisiunea fenomen Survivor Romania 2021 a postului de televiziune Kanal D, urmarita de mililoane de Romania in fiecare minut, a dat o multime de emotii si tensiune pentru familia artistului Jador. Lacrimi si strigate de durere a trebuit sa indure unul dintre cei mai votati concurenti din echipa Faimosilor, de la Survivor Romania 2021.

Jador a suferit o accidentare grava pe unul dintre traseele Marii Caraibelor. Dupa o perioada in care au pierdut trei jocuri de imunitate consecutiv, membrii echipei Faimosii au ajuns din nou la nominalizare. Aflat la startul traseului impreuna cu Marius Craciun, Jador si-a si accidentat piciorul dupa ce, recent, a precizat ca are probleme grave de sanatate cu muschii lui spinali.

Simona Dumitrache, mama artistului a reactionat imediat dupa ce a vazut emisiunea in care copilul ei isi striga durerea si era dus pe brate de catre colegi si medic.

loading...
„ Am facut 20 tensiune pe loc. Mi-a fost foarte rau, dar m-a intarit Dumnezeu. Sper sa nu i se intample ceva rau, pentru ca este foarte greu.

Nu stiu cat este de bine, pentru ca eu stiu problema lui de sanatate, in schimb il sustin cat pot, sa-i dea Dumnezeu putere si sa fie acolo cu el.”
Pentru ca stie ce probleme mari de sanatate are fiul ei, Simona Dumitrache este permanent nelinistita.

„ Il afecteaza in primul rand echipa. Vede ca nu sunt uniti si cred ca asta il doare cel mai tare, ca nu se pot intelege ei intre ei.

Domnisoara care a intrat acum, Andreea Antonescu este fata. Eu nici nu ma asteptam. Nu as avea nicio pretentie la fete sa fie niste sportive, acolo trebuie sa ai putere, iar ele au facut muzica, nu sport ”, a precizat “Sefa lu’ Jador” in urma cu putin timp.
Conflictele s-au tinut lant pentru ca artistul a iesit din nou favoritul publicului. „ Sa stiti ca am fost foarte emotionata la inceput( n.r-

sa il stie pe Jador favoritul publicului), apoi imi doream din suflet sa iasa favorit…nu stiu… nu vreau sa dau nume. Voiam sa iasa favorit ca sa iasa conflictul asta dintre ei. Dar acum nu imi mai doresc, pentru ca trebuie sa plece fete acasa si le elimina el (n.r- Jador). Lumea nu il sustine ca este Jador, cantaret, ci pentru ca e concurent la emisiunea asta. Cel mai mult m-a emotionat mesajul unui medic care mi-a spus ca el asculta Beethoven cand intra in sala de operatie, iar acum asculta Jador. Si mi-a zis ca nu ii e rusine sa o spuna, pentru ca este un copil extraordinar si ii da energie la munca”, a conchis Simona Dumitrache.
Aseara dupa ce Jador a fost dus in cortul medicului pentru a i se acorda ingrijiri medicale, acesta a simtit ca mama lui o sa fie extreme de ingrijorata. “Aoleu, daca vede mama … plange!”

Din cauza problemelor avute pe traseu, Jador nu a putut participa la consiliul pentru nominalizare.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro