Simona Gherghe, prima reactie dupa ce Mirela Vaida a fost atacata in direct!

Simona Gherghe i-a transmis un mesaje Mirelei Vaida, dupa ce a fost atacata in direct in urma cu o zi.

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite in urma cu o zi, in direct! Prezentatoarea tv a fost atacata de o femeie dezbracata, care a intrat in platou si a dat cu o caramida dupa ea.

Vedeta s-a panicat teribil cand a vazut ce i s-a intamplat si a marturist, cu lacrimi in ochi, ca se teme pentru viata ei. Mai mult decat atat, Mirela Vaida a facut o dezvaluire halucinanta: este amenintata de Magdalena Serban, prin intermediul contului de socializare.

La scurt timp dupa ce a aflat ce s-a intamplat cu colega ei, Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii moderata acum de Mirela Vaida, a tinut sa transmita un mesaj de incurajare, ingrozita de momentul pe care o tara intreaga l-a vazut in direct la televizor.

loading...
”Mirela, stiu ca treci prin momente cumplite. Sper doar ca puii tai sa nu fi vazut scena de ieri. Inima sus! O sa fie bine! Suntem alaturi de voi.

Iar celor care cred ca ce s-a intamplat ieri, in direct, este un fake, le spun doar ca brese in securitate s-au vazut si la case mai mari, in cazul presedintilor. Nu te pui cu mintea unui om bolnav.

E groaznica scena si da, nu e deloc normala situatia, dar nu credeti in scenarii.

Stiu bine locul, stiu si oamenii de acolo si a fost o eroare de securitate.

Si mai cred ca cei de acolo vor fi mai in siguranta de acum incolo.Iar puterea unui gand bun ajuta intodeauna”, a transmis Simona Gherghe pe retelele de socializare.
„Ne-am intors in direct. Sunt in stare de soc, fac eforturi mari sa imi revin. Am fost atacata fix in momentul in care am intrat in direct. Dupa cum vedeti avem plaotul spart.

Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu. Nu stim cine este doamna, a intrat dezbracata fix in momentul in care eu am iesit pe porti, deci a facut firul acestui atac foarte bine si tipa „sa imi dai banii”. Au imobilizat-o colegii mei si au acoperit-o cu o patura si au chmeat politia.

M-am interesat si colegii nu stiu cine este aceasta doamna. Am chemat politia, am luat un calciu sa pot sa ma calmez si sunt in soc realmete. Imi este frica pentru viata mea”, a declarat Mirela Vaida dupa momentul atacului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro