Sindy de la Survivor 2021 i-a cazut cu tronc lui Albert Oprea

Sindy si Albert Oprea de la Survivor 2021 au creat o legatura de suflet dupa doar doua zile de la intrarea concurentei in competitie.

Noii concurenti ajunsi in Republica Dominicana au adus un aer „fresh” in competitia Survivor 2021. Echipele s-au mobilizat si au ajuns sa-si reimprospateze fortele pentru noi jocuri. Un bun exemplu il constituie Albert Oprea care a fost cucerit instant de Sindy, cea mai noua coechipiera de la Razboinici.

Albert Oprea a fost cucerit de Sindy dupa doar doua zile de la venirea concurentei la Survivor 2021. Cei doi se inteleg instant si lasa acest lucru in vazul tuturor.

„Am plecat cu Albert sa strangem crabi. M-a rugat sa-l ajut, i-am aratat locurile, cum sa merga sa nu sperie crabul. Cred ca ma place, spune ca sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum ma comport, seman putin la par cu ea”, spune Sindy.

loading...
Albert sustine ca Sindy este femeia perfecta din punctul lui de vedere si ii place ca este atat de deschisa si pozitiva.

„Sindi pentru mine e fata perfecta, vibe pozitiv, o zapacita, tin deja la ea dupa doua zile. Ea imi spune ca ii place de mine pe traseu si m-a cucerit, gata. In primele zile, Sindi parea foarte dezorientata si spunea ea ca se simte ametita, fara vlaga, dar astazi a fost plina de energie, a mers dupa lemne, dupa cocos”,”, a declarat Razboinicul Albert Oprea.

Szidonia Szasz, cea mai noua concurenta de la Survivor 202 1, a adus un suflu nou in competitia Survivor 2021. Razboinica ar fi trebuit sa participe de la inceput in competitie, insa in urma unor probleme a fost inlocuita de Mellina. Acum, Sindy poate face fata oricaror provocari.

„Am ales sa particip la pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa. Ambitia mea arde. Foc, aer, apa, pamant s-au unit si m-au facut pe mine. Nimic nu ma poate opri!”, a declarat Sindy pentru Kanal D.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro