Zanni, declaratie de dragoste pentru Ana Porgras la Survivor Romania

Zanni si-a luat colegii prin surprindere dupa ce i-a facut o declaratie de dragoste Anei Porgras.

Zanni si Ana Porgras de la Survivor Romania 2021 au format o relatie de prietenie inainte de a venit in competitie. Cei doi sunt surprinsi tot mai apropiati in Republica Dominicana, iar colegii lor banuiesc ca s-ar fi format o idila intre cei doi.

Desi au negat ca sunt iubiti, gesturile pe care cei doi le fac ii dau de gol.
Nu numai ca au o relatie de prietenie apropiata, insa formeaza o echipa buna si in competitie. In jocul distractiv de joi seara, 11 martie, Zanni si Ana Porgras au reusit sa le aduca recompensa colegilor sai. Zanni a trebuit sa deseneze mai multe cuvinte, iar colega lui trebuia sa le ghiceasca in timp util.

Cei doi Faimosi au facut o echipa de minune si au reusit sa castige. Zanni a fost uimit de rezultatul lor si i-a facut o declaratie de dragoste prietenei lui.

loading...
„Nu ma asteptam, am subestimat-o pe Ana, in urma unor momente din camp si de la traseu. Dar acum mi-a demonstrat ca e in mintea mea mereu. Pe langa sufletul meu, e in mintea mea. Nu am desenat eu mai mult decat a inteles ea, a inteles ea mai mult decat am desenat eu”, a declarat Zanni.

Declaratiile lui Zanni i-a luat in surprindere pe concurenti, cat si pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania. „Asta e foarte frumos, Zanni! Nu te mai opresti! Elegant!”, a fost reactia prezentatorului.

Intrebata cum i s-au parut cuvintele lui Zanni, Ana Porgas i-a transmis si ea un mesaj prietenului ei.

„Multumesc frumos, Zanni! Esti un scump. Domnul Dan, eu nu m-am jucat joculetele astea cand eram mica, dar sunt super fericita ca o sa mancam cheesecake”, a fost reactia Anei Porgras.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro