4 concurente noi intra in echipe! Cine sunt supravietuitoarele?

4 concurente noi intra in echipe la Survivor Romania 2021!

Episodul Survivor Romania de joi, 8 aprilie, aduce vesti bune Faimosilor si Razboinicilor. Patru concurente intra in cea mai dura competitie pentru supravietuire din Dominicana.

Faimosul a izbucnit in lacrimi dupa ce prietena lui cea mai buna din competitie, Ana Porgras, a fost eliminata. „Imi pare rau ca a plecat Ana. Ma simt ca pe campul de lupta. A plecat un om foarte bun, un luptator”, a declarat Zanni dupa consiliul de eliminare.

Razboinicii sunt de parere ca adversarii lor au pierdut un jucator care le aducea puncte valoroase. „Ei au riscat mult, Ana a fost foarte buna in ultimul timp”, spune Mellina.

loading...
Prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021 le-a dat o veste buna Faimosilor si Razboinicilor si a anuntat ca patru noi concurente vor intari echipele din Dominicana.

„ Survivor Romania este o competitie si are surprize peste surprize.

Haideti sa le primim pe noile coechipiere”, este anuntul facut de Daniel Pavel.

Faimosii si Razboinicii lupta pentru recompensa pe un traseu dificil. Discutiile tensionate de pe banca ating din nou cote alarmante. Dupa ce Jador si Sorin Puscasu au fost la un pas sa se bata saptamana trecuta, au din nou un schimb de replici acide.

„Esti nebun de legat!”, ii spune Razboinicul cantaretului.

Cine sunt cele patru noi concurente care se alatura Faimosilor si Razboinicilor, aflati joi, 8 aprilie, intr-un nou episod Survivor Romania 2021!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro