Aici va fi inmormantat Nelu Ploiesteanu!

Nelu Ploiesteanu va fi inmormantat la Cimitirul Straulesti 2, alaturi de fiul sau, Mihaita, tanar ce s-a stins la doar 32 de ani, in 2018.

Lumea muzicii lautaresti este in doliu, dupa ce regretatul artist a murit la varsta de 70 de ani. Din nefericire, problemele cauzate de noul coronavirus si-au spus cuvantul, iar Nelu Ploiesteanu a pierdut lupta cu boala. Acesta a fost internat la sectia ATI a spitalului Floreasca, unde si-a dat si ultima suflare, iar familia doreste, se pare, sa-l duca pe ultimul drum in acest weekend.

La doar cateva ore inainte ca celebrul artist sa se stinga, in cimitir, chiar langa locul sau de veci, si-a facut aparitia, o pisica neagra. Patrupedul a stat pret de cateva minute langa locul de veci, aproape ca s-ar fi urcat pe el, mai ales ca acolo se afla multe jucarii aduse de sotia artistului pentru fiul decedat in 2018.

Una din superstitiile stranii este ca pisica neagra a fost asociata cu moartea in Italia secolului XVI, unde se spunea ca daca un astfel de animal ajunge sa se intinda pe patul unei persoane bolnave, moartea acesteia este iminenta. In cazul in care este vazuta in apropierea unui cortegiu funerar, atunci e semn rau, caci asta ar insemna ca un alt membru al familiei ar urma sa moara, scrie animalepierdute.ro.

loading...
In cea mai mare parte a Europei, pisica neagra inseamna un semn rau, este considerata un simbol al nenorocului si mortii, scrie diane.ro.

Mihaita, regretatul fiu al artistului de muzica de petrecere Nelu Ploiesteanu, s-a stins din viata in 2018 si a fost inmormantat in Cimitirul Straulesti 2. Artistul si sotia lui, Elena, i-au facut un loc de veci superb pe care-l ingrijesc cu mare atentie. Elena, mama baiatului, merge saptamanal la mormant sa puna flori, jucarii noi, sa aprinda lumanari si sa curete marmura. Femeia sufera ingrozitor si inca nu poate accepta ideea ca fiul ei pe care l-a ingrijit cu multa dragoste si cu care s-a chinuit enorm, s-a stins.

Baiatul lui Nelu Ploiesteanu s-a stins in 2018, la 32 de ani, dupa o lunga suferinta. Mihaita a venit pe lume perfect sanatos, dar un vaccin i-a cauzat suferinta, dupa cum a declarat Elena, in anii trecuti. De la varsta de doua luni, Mihaita a fost diagnoticat cu tetrapareza spastica si encefalopatie, el fiind paralizat.

Elena l-a ingrijit, pana la 32 de ani, ca pe un bebelus si nu s-a dezlipit de el nici macar pentru a merge la coltul strazii sa ia o paine. 32 de ani din viata sa, Elena i-a dedicat lui Mihaita pe care-l spala, il hranea cu lingurita, dormea cu el si ii schimba pampersii. Tratamentul lui Mihaita era extrem de costisitor, Elena avand in casa un frigider plin cu medicamente. Zilnic, conform declaratiilor lui Nelu Ploiesteanu, tratamentul baiatului costa intre 100 si 200 de lei. Din pacate, insa, in 2018, Mihaita s-a stins, cauza mortii fiind se pare aparitia unor complicatii pulmonare, pe care medicii nu au reusit sa le rezolve.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro