Ana Porgras a fost eliminata de la “Survivor Romania”.

Kanal D a fost prima optiune a telespectatorilor, in weekend, cand milioane de romani au urmarit cu sufletul la gura reality-ul intens “Survivor Romania”; jocul de comunicare, de aseara, si cel de imunitate, de sambata, au tinut in fata micilor ecrane, la Kanal D milioane de fani.

Duminica, 4 aprilie, Kanal D a fost lider absolut de audienta, cu “Survivor Romania”, devansand celelalte statii concurente, pe intreaga perioada de difuzare a reality-ului televizat (19:56 – 24:17).

Editia de duminica, cu miza uriasa pentru care s-au duelat Faimosii si Razboinicii, a fost urmarita, in medie, de peste 2 milioane (2.050.000) de fani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii. Kanal D a inregistrat, in intervalul orar mentionat mai sus, 11,6% rating si 25,0% cota de piata, pe targetul National, 9,6% rating si 21,8% cota de piata, pe targetul All Urban, si 8,7% rating si 23,9% cota de piata, pe targetul Comercial.

Minutul de aur, atins la 22:25, 2.744.000 de telespectatori urmarau cu sufletul la gura confruntarea de infarct intre Mellina si Elena Marin, Faimoasa restabilind egalitatea de 8 la 8.

Kanal D s-a mentinut lider de piata absolut si cu editia de sambata a reality-ului “Survivor Romania”, o medie de peste 1.9 milioane (1.905.000) de telespectatori din intreaga tara urmareau, in fiecare minut al difuzarii, duelul intre Faimosi si Razboinici, in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

loading...
Kanal D a inregistrat 10,8% rating si 23,6% cota de piata, pe targetul National, 8,7% rating si 20,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 8,0% rating si 23,2% cota de piata, pe targetul Comercial. Minutul de maxima audienta, atins la 21:51, peste doua milioane si jumatate (2.575.000) de fani urmareau duelul dramatic intre Jador si Sorin.

Jocul de comunicare si miza suplimentara – sacii de dormit-, puse la bataie aseara, la “Survivor Romania” au fost castigate de Faimosi, la stafeta mixta, cu scorul de 10

la 9, punctul victoriei fiind adus de Zanni si Ana Porgras, dupa o revenire spectaculoasa a echipei rosii.
Consiliul de eliminare de aseara i-a avut in prim plan pe nominalizatii saptamanii spre a parasi competitia “Survivor Romania”: Sebastian, Ana Porgras, de la Faimosi, si Mellina si Marius, de la Razboinici.

Albert a fost, din nou, preferatul publicului, acesta indicandu-l spre eliminare pe Marius, iar din echipa Faimosilor, Jador s-a clasat pe primul loc in preferintele celor de acasa; faimosul a indicat-o pe Ana Porgras spre eliminare, cea care a

intrunit si cele mai putine voturi din partea publicului, astfel fiind eliminata din competitie.
“ Nu ma asteptam! Cumva am presimtit treaba asta, in a doua parte a zilei de astazi am avut asa, o stare mai putin buna. Sunt fericita, pe de-o parte, ca ma duc acasa, ma duc la bine, dar pe de alta parte, sunt trista, ca mi-as fi dorit sa merg mai departe, sa continui aceasta experienta. Dar se pare ca acesta a fost drumul meu la . Am invatat multe lucruri aici, stiam sa am rabdare, dar aici mi-a fost dusa la o limita extrema, am invatat sa ascult, sa accept alte caractere, am aflat cat de puterica sunt. Am vazut ca am indurat lucruri pe care nici nu imi imaginam ca le pot indura si mi-am demonstrat ca sunt o luptatoare ”, a spus Ana Porgras, in aplauzele tuturor.

loading...
Zannidache a fost daramat de aceasta eliminare, Faimosul nu a reusit sa isi stapaneasca emotiile si a izbucnit in hohote de plans, dupa plecarea Anei Porgras.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro