Ana Porgras, prima aparitie tv dupa ce a parasit Survivor Romania!

Ana Porgras a vorbit in cadrul emisiunii Teo Show despre experienta Survivor Romania 2021.

Ana Porgras a aparut pentru prima data intr-o emisiune televizata, dupa ce s-a intors din Republica Dominicana. Faimoasa a parasit competitia Survivor Romania, dupa ce a fost propusa spre eliminare de catre Jador. Socul a fost atat de mare atat pentru ea, ceilalti concurenti, cat si telespectatori. In cadrul emisiunii Teo Show, Ana Porgras a marturisit ca a ramas socata atunci cand a auzit ca va parasi competitia.

Teo Trandafir: Eram pe canapea cu fii-mea si a zis: „A zis Ana??”. „Cred…nu..”, ii zic eu. Si a inceput isteria in toata Romania odata cu plecarea ta.

Ana Porgras: Exact asa am simtit-o si eu. Nu imi venea sa cred, cred ca s-a vazut pe fata mea reactia cand a zis domnul Dan „Ana”. M-am gandit ca face o glumita.

loading...
Si cand s-a oprit si mi-a zis ca „Drumul Survivor se opreste pentru tine aici si acum” nu mi-a venit sa cred. Am adus si 3 puncte pe cel mai greu traseu de la Survivor, am intrat si la Stafeta si am reusit sa o castig. Cred ca oamenii au vazut acasa cat de mult mi-am dorit asta.

Legat de faptul ca Jador ar fi vrut sa o scoata din competitie, Ana Porgras neagra acest lucru.

Faimoasa este convinsa ca socul a fost la fel de mare si pe colegul ei.

„Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred.

Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea „de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie. Zanni a facut o strategie foarte buna aseara. Ca sa nu iasa cineva de la Faimosi a nominalizat-o pe Elena. Am vazut comentarii, cum ca s-au certat si de asta a nominalizat-o, dar nu…”,

Faimoasa a facut un apel la telespectatori sa isi voteze favoritii din competitie, astfel risca eliminarea unor concurenti care merita sa ramana in Republica Dominicana.

„Eu vreau sa le transmit oamenilor de acasa atat: in momentul in care va place de cineva, evolutia lui, felul in care se comporta, sa il sustineti. Sa il votati. Si sa nu mai faca ei strategii acasa pentru ca riscati sa pierdeti oameni buni, sa va iasa favoritul afara, ceea ce e neplacut. Cand am iesit din competitie, timp de 3 nopti am dormit 5 ore adunate. Pentru ca eram mereu pe retelele de socializare sa vad ce scriu oamenii. Pe mine ma intereseaza ce spun oamenii”, a mai spus Faimoasa.

loading...
Chiar daca a fost eliminata, Ana Porgras nu regreta deloc parcursul pe care l-a avut in competitie. Faimoasa si-ar dori sa se intoarca in competitie, insa se declara norocoasa de evolutia ei.

„Eu as fi vrut sa ma reintorc la Survivor. M-as reintoarce. A fost o experienta care mi-a schimbat viata. Am realizat cat de importanta e familia, ca orice lucru mic dupa care noi fugim in viata de zi cu zi, nu are nicio importanta. Masini, averi, bani… nu au nicio importanta. Noi am trait intr-o jungla in care nu aveam nimic, nici macar mancare. Si am reusit sa supravietuim si sa imi dau seama ca doar amintirile cu cei dragi, momentele frumoase, sunt tot ce conteaza. Survivor a fost experienta vietii mele si am zis-o inca de dinainte sa ajung acolo, fara sa ajng acolo inca. Ma simt norocoasa pentru tot ce am trait”, a dezvaluit Ana Porgras.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro