Ana Porgras, prima reactie dupa ce a aflat ca s-a facut o petitie pentru intoarcerea ei la Survivor Romania

Fosta faimoasa de la Survivor Romania, Ana Porgras, a reactionat dupa petitia facuta de internauti!

Ana Porgras a fost eliminata din competitia fenomen de la Kanal D, Survivor Romania 2021. Fosta faimoasa a marturisit, in exclusivitate pentru WoWbiz, ca este in stare de soc dupa ce a parasit emisiunea, dar si dupa ce a vazut cata sustinere are din partea telespectatorilor.

” Sunt inca in stare de soc, in euforia aia de dupa competitie, cand iesi si te lovesc toate informatiile toata sustinerea oamenilor. Sunt socata de toata sustinerea si de impactul pe care l-a avut emisiunea. Sufletul imi plange, mi-as fi dorit sa mai raman in competitie si sa ajung chiar si pana in finala, dar se pare ca acesta a fost drumul meu”, a precizat sportiva la Stafeta Mixta.

Zeci de mii de fani ai show-ului Survivor Romania cer readucerea in cometitie a Anei Porgras, Faimoasa eliminata duminica seara din show-ul care se filmeaza in Republica Dominicana. Telespectatorii sunt de parere ca Ana este ”cea mai buna concurenta din toate fetele” si nu merita sa plece acasa.

loading...
” Ana, concurenta de la Survivor, cea mai buna concurenta din toate fetele din competitie, a fost eliminata pe nedrept si vrem revenirea ei in competitie” – asa suna petitia fanilor.

Fosta gimnasta este profund emotionata dupa toate mesajele de sustinere pe care le-a primit din partea internautilor, dupa eliminarea ei de la Survivor Romania 2021. Ana a tinut sa le multumeasca tuturor pentru tot ce au facut pentru ea.

”Dragii mei, nu stiu cum sa va mai multumesc pentru tot ce faceti pentru mine, pentru toate mesajele si sustinerea voastra.

Sunteti minunati si nu pot decat sa ma inclin in fata voastra. Respect pentru voi toti”, este mesajul transmis de Ana Porgras, pe pagina ei de Instagram, acolo unde a raspuns unui sustinator, care o anunta de petitia care circula pe internet.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro