Ana Porgras si Zanni de la Survivor, in ipostaze tandre

Ana Porgras si Zanni se cunosteau dinanite de a participa la Survivor Romania, lucru pe care l-au recunoscut si ei. Insa, apropierea dintre cei doi a parut a fi mai mult decat o simpla relatie de prietenie si, drept urmare, au luat nastere tot felul de speculatii in ceea ce-i priveste. O alta izpostaza surprinsa intre Ana Porgras si Zanni, care a fost filmata in luna decembrie, da mult de banuit.

Eliminarea Faimoasei Ana Porgras de la Survivor Romania l-a facut pe Zanni sa izbucneasca in lacrimi. De-a lungul competitiei, s-a tot zvonit ca intre cei doi ar exista o relatie amoroasa, insa ei au sustinut mereu ca sunt doar prieteni.

Acum, au iesit la iveala noi imagini cu Ana Porgras si Zanni care par sa amplifice si mai mult zvonurile in ceea ce-i priveste. Pe canalul de YouTube al lui Zanni a fost programat un vlog in care apare alaturi de Ana Porgras. Clipul a fost filmat in luna decembrie, inainte ca cei doi sa plece in Republica Dominicana.

Zanni si Ana Porgras stau pe o patura in sufrageria din apartamentul fostei gimnaste. Cei doi mananca dulciuri, iar la sfarsit se imbratiseaza. Ba mai mult, Zanni vrea s-o pacaleasca pe Ana Porgras si ii spune ca a oprit filmarea si o incurajeaza sa spuna ce vrea, dupa care acesta face o gluma indecenta.

„Va salutam si votati-ne la Survivor!’, spune Zanni, tinand-o in brate Ana Porgras.

loading...
„Aoleu, lesin! Suntem nebuni, adica tu!’, a spus si ea.

„Si tu, ma, si tu! Bine, am inchis live-ul, acum poti sa zici ce vrei tu’, a spus el, mintind-o.

Ana Porgras nu a muscat momeala, iar Zanni a profitat de ocazie si a facut o gluma cu tenta.

„Hahaha… Poate ziceai: Da-mi te rog…, repede!’, a incheiat el, iar Ana Porgras a izbucnit in ras.

La scurt timp dupa eliminarea din competitia Survivor, Ana Porgras a vorbit despre relatia ei cu Zanni, care s-a nascut in timpul competitiei Survivor si care va continua, chiar daca ea a iesit din competitie.

„Nu i-am vazut reactia lui Zanni in direct. Nu ma asteptam sa fie atat de afectat, am simtit apoi ca a suferit. Si din partea mea a fost acelasi lucru. Noi am avut o relatie speciala, e clar ca ne-au legat niste lucruri. Ne-am sustinut unul pe celalalt, eu am zis in primele saptamani ca plec, dar el m-a sustinut si mi-a zis ca sunt prea buna ca sa plec din competitie. Nu, nu avem nicio relatie de iubire, e mai mult decat o relatie de dragoste. Cu siguranta va continua, o sa il astept pe aeroport‘, a spus Ana Porgras in emisiunea lui Teo Trandafir.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro