Andrada Barsauan a nascut in urma cu putin timp!

Andrada Barsauan si-a strans fetita la piept pentru prima data in urma cu putin timp.

Andrada Barsauan, una dintre cele mai iubite cantarete de muzica populara din Ardeal, a nascut o fetita perfect sanatoasa in urma cu putin timp. Artista este in culmea fericirii si a tinut sa impartaseasca internautilor emotiile pe care le simte, in imagini.

Cantareata a nascut pe data de 7 aprilie o fetita de nota 10, avand o greutate de 3,500 de grame si 56 de cm. Aceasta a ales sa nasca prin cezariana, evitand astfel orice tip de complicatie.

Andrada Barsauan a facut marele anunt pe paginile ei de socializare in ceea ce priveste numele fetitei. Aceasta poarta numele Sfintei Ecaterina.

„Ma simt bine, dragilor. Ce traiesc nu pot exprima in cuvinte. Te iubim, Lazar”, a scris artista, in sectiunea de stories de pe Instagram.

loading...
Andrada Barsauan a fost coplesita de felicitari din partea internautilor si de cuvinte frumoase, dupa ce aceasta a postat prima fotografie in care isi strange la piept fetita.

„Minune! Sa fiti sanatoase, amandoua!”, „Doamne-ajuta, sa traiasca, sa va bucure si sa va lumineze viata!”, „Wow micutaaa, ce dragalasa e ???!!!!! Sanatate si felicitari!!!! ? ? ? ? ”, „Felicitari, Andrada! Bine ai venit, Ecaterina! Sa fiti sanatosi, ca fericiti sigur sunteti! Calde imbratisari din Botosani! ? ?? ”, sunt doar cateva dintre sutele de mesaje primite de la urmaritori si prieteni.

Andrada Barsauan a marturisit ca venirea pe lume a bebelusei a adus o bucurie imensa in viata ei, fiind un copil extrem de dorit atat de ea, cat si de sotul ei, care este topit dupa micuta.

„A fost o bucurie asteptata as putea spune.

Un copil e o binecuvantare in orice familie, ne-am dorit dintotdeauna sa fim parinti tineri. Cand am aflat eram amandoi acasa, cred ca eu am avut emotii mult mai mari, am trecut de la bucurie la plans, dar sunt binecuvantata sa-l am alaturi pe Lazar, mi-a fost alaturi in aceste luni, zi si noapte, am avut zile grele, in care m-am simtit foarte rau, s-a focusat asupra mea incat sa nu simt ca sunt singura in aceasta postura”, a declarat artista, pentru Spynews.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro