Au trecut doi ani de la disparitia Luizei Melencu.

Maine se vor implini doi ani de la disparitia Luizei Melencu.

Maine, 14 aprilie, se vor implini doi ani de la disparitia Luizei Melencu, una dintre cele doua tinere rapite de Gheorghe Dinca.

In data de 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a fost data disparuta, dupa ce Gheorghe Dinca a luat-o la ocazie, in drumul sau spre casa.

Aceasta a mers sa scoata bani trimisi de la mama sa de la un bancomat, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic despre ea.

loading...
Potrivit informatilor din ancheta, tanara de 18 ani ar fi fost tinuta in casa timp de mai multe zile, violata si arsa intr-un butoi de monstrul din Caracal.

Disparitia a fost aflata in momentul in care o alta tanara a fost rapita de criminal. Alexandra Macesanu a reusit sa sune la numarul de urgenta si sa alerteze autoritatile. Din pacate, pana in momentul in care oamenii legii au ajuns la casa lui Gheorghe Dinca a fost prea tarziu, minora disparuse.

”Dupa mediatizarea cazului Alexandrei Maceseanu am aflat si noi ca Luiza a fost luata de Gheorghe Dinca, un om care a declarat ca a omorat-o atat pe fiica mea, cat si pe Alexandra”, spunea Monica Melencu la acea vreme.

Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu in ceea ce presa a numit Cazul Caracal. Cadavrele celor doua fete nu a fost gasit nici pana astazi, in ciuda eforturilor anchetatorilor de a-l face pe Dinca sa vorbeasca.

Mai mult, dupa ce barbatul a recunoscut ca le-a omorat pe fete, acesta si-a schimbat declaratia si a aruncat tot cazul in aer, mai ales ca nu exista, se pare, prea multe dovezi care sa-l lege pe Dinca de disparitia misterioasa a tinerelor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro