Bianca Comanici, mesaj emotionant pentru Jador!

Bianca Comanici i-a transmis un mesaj emotionant lui Jador, concurentul din echipa Faimosilor.

Bianca Comanici i-a transmis un mesaj emotionant lui Jador. Ce i-a spus concurentului din echipa Faimosilor?!

Bianca Comanici, mesaj pentru Jador
Bianca Comanici si Jador sunt prieteni buni, iar de cand artistul a plecat in Republica Dominicana, frumoasa bruneta urmareste emisiunea Survivor Romania si il sustine neconditionat pe acesta.

De cele mai multe ori, vedeta traieste cu adevarat fiecare moment din competitie.

loading...
In urma cu doar cateva ore, Bianca Comanici a postat o fotografie pe contul sau de socializare, alaturi de Jador, iar la descirere a scris urmatoarele: „Ne este dor de tine…”.

Cu toate acestea, cu siguranta aceasta vrea ca prietenului ei sa ajunga cat mai departe in competitia fenomen de la Kanal D, poate chiar pana in finala.

Nominalizare surpriza la Survivor Romania. Faimosii l-au propus spre eliminare pe Jador, dupa ce au pierdut cel de-a doilea meci de imunitate. Prima reactie a concurentului.

[ads2
„Nu mai inteleg nimic.Trebuia sa fie si Sebi. Nu trebuia sa fie si Sebi? Le merit, pentru ca am pierdut patru puncte.

Daca pierd mai multe meciuri intr-o saptamana, plec direct acasa, pentru ca eu nu vreau sa pierd. Prefer sa fiu suparat si sa nu invat niciodata sa pierd. Nu vreau sa invat sa pierd. Vreau sa sufar cand pierd, pentru ca ma motiveaza sa castig.

Asta pentru copiii care se uita la emisiune sa fie motivati, sa fie suparati pentru a obtine tot ce isi doresc ei”, a spus Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro