Bogdan Mocanu sare in apararea lui Jador

Bogdan Mocanu a rabufnit in direct la emisiunea Teo Show dupa ce Jador a fost criticat pentru nominalizarea Anei Porgras.

Bogdan Mocanu, Asiana Peng si Matias au fost invitati in platoul emisiunii Teo Show pentru a dezbate subiectul momentului, eliminarea fostei gimnaste, Ana Porgras, din show-ul Survivor Romania.

Bogdan Mocanu a tinut sa il apere pe Jador, prietenul sau cel mai bun, dupa ce acesta a primit un val de critici in urma nominalizarii Anei Porgras.

Bogdan sustine ca publicul este adevaratul vinovat pentru plecarea Faimoasei din competitie, intrucat lipsa voturilor a adus-o pe Ana Porgras in coada clasamentului.

loading...
Matias: Situatia asta ne-a socat pe toti. Nu cred ca Jador s-ar fi gandit ca Ana o sa iasa, se vede si la el ca este foarte surprins si ca in acelasi timp sufera ca a facut ceva la care nu se astepta.

Putea sa se gandeasca, stie ce se intampla in social media si era o probabilitate mare ca fanii sa asculte ce zice Jador. Ana si Zanni au avut o chimie in ei, a fost sesizabil. Ana a fost energia pozitiva, morala. Si eu si Antonia si Alex Velea am incercat sa il sustinem ca sa nu mai iasa frustratile, ca in cearta cu Elena, dar cred ca Ana a fost factorul cel mai important.

Nu imi place sa il vad pe Zanni suferind asa. Nu stiu cum o sa reactioneze dupa treaba asta. Sincer sa fiu ma pun in locul lui Jador, l-as fi votat pe Culita. De ce pe Ana? Am si o scuza pentru Jador, nu s-a gandit ca Ana o sa plece, mi s-a parut afectat.

Mocanu: Daca se va razbuna pe Jador va face o greseala, nu este vina lui Jador, publicul e vinovat, publicul e judecator in concurs.

Asiana Peng este una dintre cele mai bune prietene ale Anei Porgras si a fost invitata in platoul Teo Show pentru a comenta momentul neasteptat al eliminarii gimnastei.

loading...
Aceasta sustine ca nominalizarea Anei nu a fost corecta si ca cel care ar fi trebuit sa paraseasca show-ul este Catalin Morosanu.
Asiana: In primul rand nu as fi crezut ca Ana va pleca atat de repede. E evident ca Survivor e un joc strategic si tind sa cred ca au inceput strategiile. Daca mergeau pe corectitudine, merita sa fie votat Morosanu. Asa o vad eu, mai ales ca am fost acolo si stiu despre ce este vorba. Cumva au devenit neutri toti si vor incepe din nou sa se grupeze.

Matias: Vreau sa ii felicit pe toti, au fost o echipa foarte unita. Echipa lor era inchegata, acum s-a destabilizat putin. Dar vreau sa ii felicit pe Faimosi, sunt fanul lor numarul unu. Zanni s-a schimbat de cand e acolo, a evoluat. Imi doresc din toata inima ca Jador si Zanni sa aiba o discutia frateasca, sa isi spuna ce au pe suflet. Nu pot sa spun ca Zanni nu va simti plecarea Anei, e posibil sa reactioneze. (…) Vreau sa multumesc fan page urilor ca se implica atat de mult, mi-e greu sa raspund la toate mesajele. Sunt fericit ca vad ca petitia merge si atatia oameni se implica, dar este o competitie si trebuie sa acceptam asta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro