Carmen de la Salciua are sau nu o relatie cu Ionut Merkez?!

Carmen de la Salciua a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu tanarul cu care a fost surprinsa?!

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai iubite artiste din tara noastra, iar drept dovada sunt chiar piesele foarte vizionate si ascultate de romanii de pretutindeni. Cantareata de muzica de petrecere tine frecvent legatura cu fanii ei, carora le raspunde la mesaje sau la diferite curiozitati. De data aceasta, fosta sotie a lui Culita Sterp a ales sa vorbeasca cu cei care o sustin, sa le dea sfaturi si sa vorbeasca despre viata ei.

Dupa ce, miercuri, Ionut Merkez, un tanar artist, a publicat mai multe imagini cu Carmen, internautii s-au gandit ca poate este ceva intre cei doi. Fanii acestora au intrat la banuieli, dupa ce cantaretul a ales melodii cu subinteles pe care le-a postat odata cu imaginile.

Ba mai mult decat atat, cantareata a si distribuit o imagine cu Ionut, pe contul ei de Instagram.

loading...
Alaturi de fotografiile siropoase, barbatul a ales si doua piese ale frumoasei artiste, cu versuri de dragoste: ” tot timpul din lume da-mi sa o iubesc pe fiinta asta cu chip ingeresc”/ ”ochii tai au o sclipire, pot sa spun indragostit, despre tine cant, iubire, pentru tine asta simt”.
Frumoasa artista a fost intrebata, pe contul ei de Instagram, daca se afla sau nu intr-o relatie in momentul de fata. Carmen nu a ezitat nicio clipa sa le raspunda curiosilor: ”Nu, nu am o relatie”, a scris cantareata in mediul online. Dupa divortul de Culita Sterp, Carmen nu s-a afisat cu niciun barbat, insa fanii ei asteapta ca vedeta sa dea vestea cea mare dintr-o clipa intr-alta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro