Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploiesteanu

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploiesteanu. Prezicatoarea a intrat in direct la Romania TV si a declarat ca, in urma unor calcule, viata artistului se oprea la 70 de ani. Vedeta a oferit informatii cutremuratoare despre cantaret.

Carmen Harra a prevestit moartea lui Nelu Ploiesteanu. Potrivit marturiilor sale, artistul a trecut printr-o cumpana foarte mare si a declarat ca era sceptica cu privire la insanatosirea acestuia.

Renumitul artist implinise onorabila varsta de 70 de ani in urma cu aproape patru luni, mai exact pe 16 decembrie.

„Nu, nu stiam dar am fost la emisiunea cu Cristi Brancu si mi-a dat datele lui de nastere si viata lui se oprea la 70 de ani. Eu am spus si in direct ca nu cred ca mai poate sa traiasca din cauza ca s-a terminat firul vietii. Nu, nu a murit de Covid, a decedat ca atat a fost destinul lui„, ne-a marturisit Carmen Harra.

loading...
„Sunt vagabondul vietii mele maturator de praf de stele la carciuma din cartier unde se canta si se bea, am sa petrec cu amintiri de viata mea, am fost si print si cersetori si om bogat si om sarac, iata se ridica la cer ultimul lautar care reprezenta frumoasa, fermecatoare viata boema.

Ne amintim acel trio de poveste la carciuma din cartier unde se canta si se bea la sarpele rosu stateau si cantau asta dinica, iordache si nelu, in mai putin de o luna a retetant 2 mari lautari ai acestui gen de cantec de inima albastru pe catanga si nelu eu am stiu foarte multe amanunte direct de la marii doctor care s-au luptat pt viata lui sis tiu ca covidul asta a venit ca o lovitura decisiva peste grave boli de plamani pe care nelu ploiesteanu le avea

Plamanul lui nu mai avea elasticitatea era intarziat si nu mai face schimbul, el in ultimele perioade de zile si zile in lupta teribila a acestei echipe de mari profesionisti in frunte cu prf crincescu la ati floreasca il tineam pe modestul cumsecadele talentatul oar pe aparate care ii preluarea si viata

Este o pierdere mare pt ca acest om era de o modestie si un bun simt extraordinar„, ne-a declarat si Florin Condurateanu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro