Cate mii de euro castiga Bianca Dragusanu pe Instagram.

Bianca Dragusanu se mandreste cu fiecare ocazie cu afacerea sa cu haine, dar nu doar aceasta ii aduce bani. Vedeta isi rotunjeste veniturile si prin activitatea sa din mediul online. In emisiunea ”XNS” a marturisit ca primeste o suma colosala pentru proiectele din sfera virtuala.

Dupa despartirea de Alex Bodi, despre Bianca Dragusanu se zvonea ca a ajuns la sapa de lemn si ca nu-si mai poate satisface toate placerile. In realitate, din spusele divei, conturile ei au ramas la fel de ”grase” si dupa separarea de afacerist. „Sunt o femeie independenta, careia nu ii lipseste nimic”, a declarat ea intr-un interviu pentru Antena Stars.

Astfel, indiferent ca Bodi i-a oferit in ultima vreme tot ce si-a dorit si a dus-o peste tot in lumea asta, Bianca isi permite sa-si pastreze acelasi trai, bazat pe lux si opulenta, o spunea chiar si Bodi. „Castiga bani din perucile, din chestia cu publicitatea, din afacerea cu rochii”, afirma omul de afaceri.

Bianca Dragusanu are un cont de Instagram cu un milion de urmaritori, care ii aduce multi bani. Prin intermediul activitatii din mediul online, vedeta obtine contracte frumoase, prin care face reclama unor branduri de peruci, bijuterii, haine sau diferite produse de ingrijire personala sau chiar saloane de infrumusetare ori clinici de estetica faciala sau dentara.

loading...
De asemenea, ea detine de cativa ani si un atelier de creatie, unde face indeosebi rochii, dar si alte articole vestimentare, pe care le vinde la pret destul de piperat. Asadar, si de la atelier vin bani frumosi luna de luna. Punctul, in ceea ce priveste Instagram-ul, diva s-a laudat ca, in unele perioade din an, anume Black Fryday, poate castiga chiar si 20.000 de euro.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune si castig peste 10.000 de euro din tot ce se intampla acolo, scris si pe foaie la care se plateste taxa. 10.000 minim! Cand vine Black Friday fac si 20.000. Iar eu trebuie sa am intptdeauna instastory-uri. eu platesc taxe si impozite la toate incasarile pe care le am. Eu trebuie sa-mi pozez pantofii, bluzita, extensiile, cerceii si asa mai departe. Trebuie sa am un flux”, spunea Bianca Dragusanu la Xtra Night Show in urma cu ceva timp.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro