CATI BANI CASTIGA LUNAR SELLY DIN YOUTUBE

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, a dezvaluit sumele pe care le incaseaza in urma filmuletelor pe care le posteaza pe canalul YouTube. Suma este, de-a dreptul, ametitoare.

Selly este poate cel mai cunoscut vlogger din Romania. Cu peste doua milioane de urmaritori pe canalul Youtube, tanarul originar din Craiova a reusit performanta de a acumula venituri imense, la care multi romani de varsta lui nici nu indraznesc sa viseze.

Selly se declara multumit de sumele pe care le castiga in prezent, precizand ca brandul pe care l-a construit si imaginea valoreaza peste un milion de euro.

“Sunt multumit de veniturile pe care le am. E o mandrie pentru mine, dar nu vreau sa discut despre sume concrete. Lumea are impresia, cand spui averea unui om, ca sunt banii pe care omul ala ii are in cont. Cand spui averea lui Jeff Bezos oamenii isi imagineaza ca cele 150 de milioane ii are fizic, in conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca si cum poti sti acum cati bani ai exact. Care e averea ta sau cat valorezi tu. Pot sa spun cu siguranta ca brandul pe care l-am construit si imaginea cu siguranta acestea valoreaza peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. In rest, sume exacte de bani si lucruri de genul asta nu imi sta in caracter sa le discut, din contra, e un lucru de multumire”, a declarat Selly in podcastul lui Catalin Maruta.

loading...
In continuare, Selly a dezvaluit si cat castiga, in fiecare luna, din YouTube.
“E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazeaza pe vizualizarile pe care le faci in YouTube. Conteaza cine se uita, puterea de cumparare a publicului. La mine AdSens-ul asta creste peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am castigat cel mai mult intr-o luna”, a mai declarat Selly.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro