Ce decizie a luat Aurel Padureanu dupa ce Gigi Becali l-a trimis la camin

Dupa moartea sotiei sale, Aurel Padureanu este tot mai disperat. Sotul artistei nu numai ca nu a fost ajutat de Gigi Becali cu inmormantarea, asa cum ii promisese, si nici cu casa, ci a fost trimis la camin de catre latifundiarul din Pipera… Iata ce decizie a luat!

Aurel Padureanu traieste momente dramatice la scurt timp dupa inmormantarea sotiei sale! Cornelia Catanga a incetat din viata vineri, 26 martie, pe fondul complicatiilor date de COVID-19, si a fost inmormantata o zi mai tarziu, la Cimitirul Ghencea Civil. De atunci, sotul artistei nu isi mai revine, cu atat mai mult cu cat se afla intr-o situatie financiara disperata si la un pas de a fi dat afara din locuinta.

Ajutorul pe care i l-a cerut lui Gigi Becali nu a venit, sotul artistei fiind dezamagit de propunerea pe care i-a facut-o milionarul.

Desi Gigi Becali i-a promis lui Aurel Padureanu ca il ajuta cu inmormantarea sotiei, acest lucru nu s-a intamplat si, mai mult, nici in privinta locuintei nu s-a rezolvat nimic. Drept urmare, sotul Corneliei Catanga va fi obligat sa se mute, alaturi de fiul sau Alexandru, intr-un apartament cu chirie, in sectorul 5.

O sa ma mut in Piata Rahovei, la un apartament cu chirie. O sa fiu cu cerseala la familia mea. Pana pe 10-14 aprile trebuie sa eliberam vila din Bragadiru. Gigi Becali a zis sa ma duc la caminele lui. Acolo au bagat ei ultimii oameni. Noi suntem artisti. L-am sunat si a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decat doua camarute vechi la curte ca sa studieze copilul’, a declarat Aurel Padureanu, la Xtra Night Show.

loading...
Cu putin timp inainte ca artista sa inceteze din viata, proprietarul imobilului unde locuiau Aurel Padureanu si Cornelia Catanga i-a notificat pe cei doi soti, care locuiau acolo cu chirie, ca a vandut casa. Disperat, Aurel Padureanu a cerut ajutor atat de la Gigi Becali, cat si de la Gabriela Firea, pentru a-si gasi o locuinta. Raspunsul milionarului din Pipera l-a dezamagit insa cumplit…

La varsta de 70 de ani sa se duca o artista asa mare si sa nu avem posibilitatea s-o ingrop cum trebuie. A murit cu o mare durere in suflet. Ne-am rugat de doamna Firea, de domnul Becali, le-am cerut doua camarute vechi fara sa mai platim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane. Noi din ce mai traim acum, daca ea a murit? N-am cerut nimic de la stat! Domnul Pandele si domnul Becali ar putea sa ne ajute sa avem si noi un acoperis deasupra capului.

Fa un bine, domnul Gigi, ca te cunosc de 45 de ani, il cunosc pe Giovani, pe Victor! Ne trimite lumea bani din toata tara si Marcel Pavel mi-a cerut contul sa ne trimita de bani. De ce oamenii de bine care au milioane ii tin pentru ei? Mirabela mi-a promis ca vorbeste cu familia Paunescu, dar si domului Paunescu i-a murit sotia. De ce nu vrea domnul Becali sa ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vandut casa si trebuie sa plecam urgent de aici!’, spunea Aurel Padureanu luni, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro