Ce problema de sanatate are Sindy de la Survivor

Sindy, pe numele real Szidonia Szasz, a intrat recent in echipa Razboinicilor de la Survivor si deja a ajuns tinta ironiilor concurentilor din cauza vocii ei. In apararea lui Sindy a sarit Simona Hapciuc, care le-a aratat obrazul tuturor pentru ca iau in gluma o problema de sanatate.

Sindy nu a ajuns de mult timp la Survivor ca deja se confrunta cu rautatile celorlalti concurenti. Acestia rad de vocea ei subtire, fara sa tina cont ca are drept cauza o problema de sanatate. Iar cea care le-a reprosat ca nu au bun simt este Simona Hapciuc.

Razboinica s-a aratat revoltata de glumele facute pe seama vocii lui Sindy: „Deci, frate, fata are o problema de sanatate, nu poti sa te iei de ea, nu poti sa faci misto de ea’.

„Ea, in schimb, este supertare pe traseu si mi se pare un copil atat de bun si ma bucur foarte mult pentru ea. Ma bucur foarte mult si pentru Albert, toata lumea stie cat imi place mie Albert. Le doresc sa fie puternici si sa iasa, in continuare, favoriti si sa ajunga in finala!,’ a adaugat Simona.

De altfel, Sindy nu a putut intra de la inceput in competitia Survivor si a fost inlocuita de Mellina, insa acum este pregatita sa faca fata celor mai grele provocari.

loading...
In varsta de 26 de ani, Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur. Dupa ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a indreptat catre dans modern si latino. Pasionata de sport, brasoveanca isi petrece ore bune in sala de forta, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru ca Szidonia Szasz are o forma fizica de invidiat.

Sindy are 1,65 metri inaltime si o greutate de 52 de kilograme. Ea practica de cinci ani practica kickboxing si vrea sa demonstreze ca nu doar forta fizica o caracterizeaza, ci si agilitatea, gratia si vointa de a reusi.

„Am ales sa particip la pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa. Ambitia mea arde. Foc, aer, apa, pamant s-au unit si m-au facut pe mine. Nimic nu ma poate opri!’, a declarat Szidonia intr-un interviu pentru Kanal D.

‘Am pierdut 15 kg. Nu puteam sa mananc. Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu stiau ce aveam. Se inflamase apendicele, facusem peritonita si a fost complicat. Dupa o luna de zile, medicii imi spuneau ca am cancer ovarian si recomandau histerectomia’, a spus Sindy.

Concurenta din echipa Razboinicilor a trecut prin momente de cosmar. ‘Am descoperit ca am sindrom aderential pelvin dupa prima operatie. Am trecut printr-un soc anafilactic in urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus si la pierderi foarte mari de memorie.’, a mai spus concurenta.

Inca de la intrarea ei in competitia Survivor, Albert s-a declarat fanul numarul 1 al lui Sindy.
„Sindy pentru mine e fata perfecta, vibe pozitiv, o zapacita, tin deja la ea dupa doua zile. Ea imi spune ca ii place de mine pe traseu si m-a cucerit, gata.

In primele zile, Sindy parea foarte dezorientata si spunea ea ca se simte ametita, fara vlaga, dar astazi a fost plina de energie, a mers dupa lemne, dupa cocos, este descrierea pe care i-a facut-o Albert lui Sindy.

La sosirea in Republica Dominicana, Sindy a precizat ca se teme de eliminare si ca ii este frica de celelate fete din echipa: „am un pic de teama ca as putea fi nominalizata’.

loading...
„Nu stiu daca am simtit asta, dar ma gandesc la partea feminina. Sunt multe fete dragute, dar altele au o invidie interioara, o gelozie si teama sa nu fie cineva, vreo fata, mai buna ca ele sau sa-i le ia locul’, declara ea la scurt timp dupa ce ajunsese in echipa Razboinicilor.

„Ma gandesc la Mellina ca ea m-ar vota si Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Avand in vedere ca Musty e accidentat si as vrea sa-i salvez piciorul si sa nu se accidenteze mai tare, pe el l-as vota’, a adauga ea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro