Ce ritual are mama Denisei Raducu in fiecare noapte

Denisa Raducu s-a stins din viata la 27 de ani, in urma cu patru ani. De atunci, mama ei nu si-a revenit. Inca isi plange fiica, iar acum face dezvaluiri neasteptate cu privire la ritualul ei de cand a pierdut-o. Mama Denisei traieste o adevarata drama!

Denisa Raducu a murit la o varsta frageda, iar mama ei inca nu a accepatt pierderea ficei sale. Boala necrutatoare a doborat-o, iar mama artistei s-a adunat cu greu. Nici acum nu si-a revenit complet, la patru ani de la decesul fiicei sale.

Mama Denisei a dezvaluit ritualul sau din fiecare noapte, de cand artista nu mai este printre noi. Geta Raducu se trezeste noapte de noapte la ora 03.00, ora la care fiica ei a murit, si se uita la pozele artistei. Familia indurerata inca spera ca totul sa fi fost doar un cosmar.

Incerc sa trec peste tot, ca nu am incotro. De patru ani, ma trezesc la 3 dimineata, ora la care printesa mea a murit, si ma uit pe Internet la pozele ei. Pe langa asta, de patru ani, nu mai stau la masa, mananc doar in picioare.

Pentru ca fiica mea nu este si ea la masa, nu mai pot sta la masa, ca oamenii. Imi mai imaginez ca o sa vina acasa, vorbesc cu mine ca e plecata pe la concerte, prin America, si tot sper’, a spus Geta Raducu, pentru playtech.ro.

loading...
Mama Denisei a intrat in depresie dupa pierderea suferita si a reusit sa se puna pe picioare duoi ce a devenit bunica.
Am avut si o perioada indelungata de depresie, dar mi-am refacut viata si baiatul actualului sot are un baiat si ne-a facut bucuria sa ne faca bunici. Acum are doi ani si el a reusit sa ma scoata din depresie’, a mai spus ea pentru sursa citata.

La randul lui, tatal Denisei este la fel de indurerat dupa patru ani. A precizat ca merge zilnic la cimitir pentru a-si vedea fiica, iar in casp i s-a facut un adevarat altar.

‘Merg zilnic la cimitir, la Denisa, sa ii aprind o lumanare si sa vorbeasc cu ea. I-am facut altar, aici, in casa, pe pereti am multe tablouri cu pozele ei, ca sa-mi mai alin dorul de ea’, a povestit tatal Denisei.

Denisa Raducu, inainte de a fi rapusa de cancerul de ficat, dorea sa isi ridice casa visurilor ei in comuna Stefanesti, jud. Valcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar sa ridice peretii exteriori.

Dupa moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar si casa, i-au ramas mostenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Raducu, tatal raposatei cantarete de manele, a declarat ca lucrarile la casa sunt gata si ca totul arata exact asa cum si-a dorit Denisa Raducu.

De asemenea, acesta a afirmat ca sora Denisei a investit in casa si ca aceasta urmeaza sa se mute in respectiva locuinta, la vara, impreuna cu familia ei

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro