Ce se intampla cu Jador in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021

Daniel Pavel convoaca in aceasta seara la Survivor Romania 2021 Consiliul de Urgenta pentru ca un concurent va fi eliminat din competitie.

La nici o luna de la ultimul Consiliu de Urgenta convocat de Daniel Pavel, iata ca astazi are loc unul nou, iar unul dintre concurentii de la Survivor Romania 2021 va parasi competitia:”Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi…” a spus Daniel Pavel concurentilor la sfarsitul jocului pentru Recompensa.

Din imaginile promo-ului din editia de astazi din Survivor Romania 2021, se poate observa lipsa lui Jador care nu a intrat pe teren la Jocul de Recompensa.

Mai mult, este de stiut faptul ca Faimosul a suferit o accidentare foarte grava in urma cu o luna si desi pare ca s-a recumperat, inca ii mai face probleme piciorul. Chiar si asa, Faimosul a intrat pe teren si a adus cateva puncte echipei. Insa, daca la capitolul sportiv, Jador sta bine, la cel social nu prea. Se pare ca vedeta nu mai este deloc in gratiile coechipierilor lui care il doresc afara din competitie pe motiv ca le „suge energia”, fiind un vampir energetic in camp si pe traseu din cauza iesirilor lui pe
teren la adresa adversarilor. Este de notorietate conflictul pe care Faimosul il are mereu cu Starlin si cu Sorin. Insa, de data aceasta, se poate observa ca in locul lui Jador au venit Sebastian si Zanni care se cearta cu Sorin. „Se ia dupa Jador, arunca cu mingiile, ne injura…” „Sorine, eu zic sa dai pe fata ce se intampla la tine in echipa, a completat si Sebastian Chitosca.
„Singurul care vrea sa ii ia locul lui Jador esti tu”, a replicat Sorin.

loading...
Mai mult, Jador si-a facut un dusman si in persoana lui Zanni dupa ce Faimosul a trimis-o direct acasa pe

Ana Porgras in urma unei nominalizari socante. Desi nu s-ar fi gandit o clipa ca acesta va fi deznodamantul, Zanni, cu siguranta, il tine minte si mai mult, in Consiliul de Eliminare de duminica trecuta, l-a si propus spre eliminare ca mai toti Faimosii din competitie, numai ca Jador s-a bucurat ca de fiecare data de sustinerea publicului si a iesit favorit neputand fi eliminat de la Survivor Romania 2021.

Cu toate acestea, multi se intreaba ce se intampla de nu isi face aparitie in Consiliul de Urgenta si unii lanseaza ipoteza ca este din nou accidentat. Insa, adevaratul motiv al lipsei lui Jador din Consiliul de Urgenta in puteti vedea in aceasta seara de la ora 20:00, la Survivor Romania 2021!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro