Cea mai mare suferinta a lui Nelu Ploiesteanu! Si-a ingropat fiul de 32 de ani

Vestea ca Nelu Ploiesteanu a murit in aceasta dimineata a cutremurat pe toata lumea! Ne aducem aminte acum ca viata marelui artist nu a fost deloc lipsita de greutati. Insa nu problemele sale personale au fost grele, ci iata care este cea mai mare suferinta a lui Nelu Ploiesteanu. Marele artist si-a ingropat fiul de 32 de ani.

In ziua in care Nelu Ploiesteanu a murit, ne aducem aminte cu suflet trist de cea mai mare suferinta a artistului. Nelu Ploiesteanu si-a ingropat unicul fiu la Cimitirul Straulesti 2 in octombrie 2018. Ultimii ani nu au facut pierderea mai usoara. Mai mult, din pricina pandemiei marele artist avea o mare durere in suflet ca nu i-a mai putut face, asa cum obisnuia, pomana la mormantul copilului sau.

Nelu Ploiesteanu a fost vizibil afectat de pierderea lui Mihaita, baiatul sau de 32 de ani. Artistul a incercat sa mentina puternica familia dupa tragicul incident. Mai mult, Ploiesteanu si sotia lui, Elena, au incercat sa mentina o relatie mai buna dupa moartea baiatului lor, in ciuda problemelor dintre ei, iscate din cauza infidelitatilor cantaretului.

„Eu l-am visat doar o data. Copiii mei il viseaza mereu. Chiar astazi, fetita mea l-a visat ca le dadea pepene sa manance. Fetele mele sunt intr-o legatura directa si divina cu el. Baiatul are aproape cinci luni de cand a murit, niciodata nu am lipsit de acolo (de la mormant n.r). Am facut un sanctuar”, a dezvaluit recent Nelu Ploiesteanu, la Antena Stars, la aceea vreme.

loading...
Familia i-a ridicat cavou lui Mihaita, unde au depus flori si jucarii. Nelu Ploiesteanu isi alina atunci durerea pierderii unicului sau fiu, spunand ca Mihaita are cel mai frumos cavou din cimitiri.

„Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. Nu stiu cum am reusit sa merg mai departe. Cred ca Bunul Dumnezeu ne-a ajutat sa rezistam. Sotia mea spune ca nu stie sa mai mearga fara el. Ne este foarte greu. Toti copiii dorm cu poza lui, dar eu evit sa ma uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere. Le-am spus copiilor ca viata lor trebuie sa mearga inainte”, a mai adaugat Nelu Ploiesteanu.

Mihaita s-a stins din viata in data de 21 aprilie 2018, fiind diagnosticat inca din copilarie cu o boala necrutatoare. Este vorba de tetrapareza spastica. Tanarul si-a petrecut marea majoritate a vietii in pat, fiind imobilizat si depinzand de ajutorul parintilor si al surorilor sale. In fiecare zi, tanarul era nevoit sa ia o multime de medicamente vitale pentru viata lui.

Tragicul diagnostic pentru fiul lui Nelu Ploiesteanu ar fi venit la scurt timp dupa ce a fost vaccinat in copilarie. Medicii le-au dat vestea cumplita parintilor, spunandu-le ca singurul lor fiu nu se va recupera niciodata si va avea nevoie de atentie speciala tot restul vietii.

sursa: redactia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro