Cine este mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor.

Cine este mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor? Faimosul este cunoscut pentru performantele sale in fotbal in cadrul echipelor Rapid sau FCSB. Totusi, nu este singurul cu performante sportive din familia lui. Mama lui Stefan Ciuculescu este campioana nationala si vicecampioana mondiala.

Cine este mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor? Stefan Ciuculescu este cel mai nou membru din echipa Faimosilor. Acesta il inlocuieste pe Catalin Morosanu, care a parasit competitia din republica Dominicana din cauza accidentarii grave de la picior.

Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania a devenit cunoscut ca portar al echipei rapid si FCSB. Totusi, afinitatea pentru sport se mosteneste in cazul Faimosului. Mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania, emisiune difuzata de Kanal D, a castigat zeci de medalii de-a lungul timpului.

Alina Ciuculescu Motea este fosta floretista si spadasina si a castigat cateva titluri nationale si internationale. Mama lui Stefan Ciuculescu a cucerit de cinci ori Cupa Romaniei si a fost o data campioana nationala la spada.

loading...
Mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor a fost si componenta a echipei nationale a Romaniei si a castigat un argint si un bronz la Campionatele Mondiale Militare la spada si floreta.

La momentul actual, mama lui Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania este antrenor la clubul privat de scrima ACS Stesial. Campioana a castigat zeci de medalii la competitiile nationale si internationale cu juniorii pe care-i pregateste. De asemenea, Alina Ciuculescu Motea a a fost antrenor secund al nationalei Romainei care a cucerit bronzul la Campionatele Europene de seniori la Spada, in 2017, la Tbilisi, potrivit wowbiz.ro.

Stefan Ciuculescu are 27 de ani si este determinat sa dea totul pe traseele sportive din Republica Dominicana.

„Sunt fost jucator de fotbal. Am venit la Survivor pentru a-mi depasi limitele pe care eu le cunosc si sa vedem cat de bun sunt in a ma limita cu hrana si cu vremea care iti pune destule probleme. Sunt sigur ca starea de spirit pe care o am in momentul acesta, o vom avea cu totii de acum incolo. Ma ajuta felul meu de a fi si increderea pe care o am in ei (Faimosi)’, a spus Stefan Ciuculescu la Survivor Romania.

Stefan Ciuculescu de la Survivor Romania este unul dintre fostii portari de la Rapid si FCSB.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro