CRISTINA SISCANU, DIN NOU MAMICA.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au impreuna o fetita, dar au planuri mari pentru viitor. Cei doi isi doresc sa redevina parinti, asa ca „lucreaza” de zor pentru aducerea pe lume a unui nou membru in familia lor.

In cadrul emisiunii Mamici de pitici cu lipici, Cristina Siscanu a facut declaratii interesante cu privire la lucrurile ce se vor intampla in viata ei si a lui Madalin Ionescu, in viitorul apropiat.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda le-au spus celor doi ca fiica lor mai mare, Victoria, i-a intrebat de ce Petra, fetita Cristinei si a lui Madalin, nu are o surioara, asa cum ea o are pe micuta Thea Iris. Atunci, Cristina Siscanu a dat marea vestea: ea si Madalin Ionescu isi doresc sa aiba inca un copil si chiar lucreaza la acest aspect.v”Mami si tati se gandesc sa faca un bebelus. Am calculat ca nu mai avem foarte multi ani la dispozitie, nu mai avem timp de gandire”, a spus Cristina Siscanu, la Antena Stars.

Cristina Siscanu a oferit detalii picante despre seara in care a fost ceruta in casatorie. Vedeta a dezvaluit totul despre momentul in care a spus cel mai important ”Da!” din viata ei.

loading...
Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au cunoscut in urma cu 11 ani. La vremea respectiva, el era prezentatorul emisiunii ”Acces Direct” la Antena 1, iar ea era reporter. In ciuda faptului ca Madalin Ionescu era casatorit, iar Cristina se afla intr-o relatie, sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro