Culita Sterp de la Survivor Romania si-a schimbat strategia!

Strategiile incep sa isi spuna cuvantul in competitia Survivor Romania! Primul care a neaga vreo alianta este Culita Sterp!

Consiliul de eliminare de la Survivor Romania 2021 a adus in fata publicului de milioane de telespectatori o situatie cum putini s-ar fi asteptat sa vada.

In al doilea joc de imunitate al saptamanii, Faimosii au fost cei infranti in fata echipei Razboinicilor. Echipa Faimosilor a fost grav zguduita din temelii de noile aliante create, in urma scandalului intre Sebastian Chitosca si Culita Sterp.

Prieteni la inceput, au ajuns sa isi spuna cuvinte ce nu se pot reproduce in cuvinte si in urma acestui scandal, Sebastian a trebuie sa paraseasca „bisericuta” pentru a-si cauta o alta din tabara.

loading...
La consiliu, Culita Sterp a facut marturisiri socante pentru intreg grupul din care face parte: „Eu nu fac parte din niciun grup si nu am facut parte din niciun grup aici in competitia asta! Eu consider ca ma inteleg bine cu toata lumea… daca Jador se intelege mai bine cu Morosanu si Elena nu inseamna ca face parte din grupuletul lor. Eu consider ca poate rezonam mai bine unii cu altii, nu inseamna ca avem neaparat un grupulet sau: „Vai de mine, „bisericuta”! Doamne fereste! Fiecare este liber sa se inteleaga mai bine cu cine vrea sa rezoneze mai bine. Dar repet, nu fac parte din niciun grup! Sunt singur aici, il am doar pe Dumnezeu si asa vreau sa raman pana la final!”, a comentat artistul intrerupt brusc de Jador. Jador: „Mintiti!”
Culita Sterp: „Cu ce mintim?!
Jador: „Cu tot ce ati spus… ca nu faceti parte din niciun grup! Grupuletul asta nu este voit. Eu zic adevarul „bro”. Grupuletul asta este doar pentru a nu va da nimeni afara si a avea putere ca sa votati pe cineva si sa scoateti oameni afara! E simplu.

Eu spun adevarul! Ma bate Dumnezeu daca nu zic!”, a conchis Jador contracarand toata afirmatia lui Culita Sterp!

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro