Culita Sterp s-a certat cu Zanni! „De la persoane cum esti tu, nu ma asteptam sa ma vorbeasca pe la spate!”

„Fratia” de la Survivor Romania, dintre Culita Sterp si Zanni s-a rupt! Reprosurile tradarii au fost in topul discutiei dintre cei doi concurenti!

Una dintre editiile de la Survivor Romania 2021 a adus in prim-plan un scandal rasunator la care nimeni nu s-a asteptat, mai ales ca vorbim de o relatie stransa de prietenie. Lantul “fratiei” s-a rupt intre Zanni si Culita Sterp, dupa trei luni de cand impart aceeasi tabara.

In echipa Faimosilor reprosurile s-au tinut lant dupa o eliminare suprinzatoare pentru multi fani ai emisiunii Survivor Romania 2021. Culita Sterp si Zanni au fost suprinsi in jungla, unde artistul de muzica de petrecere l-a pus la “zid” pe Zanni, cu o artilerie plina de reprosuri. In urma problemelor de sanatate pe care le are cantaretul, Zanni l-a considerat o “veriga slaba” pe Culita Sterp.

Culita Sterp: In legatura cu ce s-a intamplat la consiliu, tu ma cunosti… cred ca stii ca eu urasc cel mai mult la oameni falsitatea si neasumarea. Tu ieri ai venit sa-mi spui daca ies favorit sa-l votez pe Jador pentru ca el este cu piciorul… si lui Jador ii spui sa ma voteze pe mine daca iese favorit. Astea sunt chestii care nu-mi plac deloc! Vreau sa spun ca nu mi-a placut… si de azi sa fim doar colegi si atat.

loading...
Fiecare isi vede interesul, mai putin eu, pentru ca am vrut sa fiu prietenul tuturor. De la persoanele cum esti tu, nu ma asteptam sa ma vorbeasca pe la spate!

Zanni: Eu am vorbit cu Jador ca daca era corect trebuia sa-l votam pe el, apoi pe Morosanu. Jumatate din echipa alearga pe traseu si jumatate sunt accidentati. Faptul ca ai spus ca te doare spatele… una este sa calculam corect pentru echipa…nu i-a spus nimeni sa voteze Culita!”, a mentionat Zanni.

Culita Sterp: Eu nu te acuz, daca tu ai facut chestia asta, este foarte trist pentru ca nu ma asteptam! Daca mai ai ceva sa-mi spui, sa vii in fata sa-mi spui. Ma deranjeaza ca nu-mi spui in fata, ca tu esti ala care le spune direct si ma uimeste!

Parerile de rau l-au urmarit pe Culita Sterp pentru faptul ca el a rupt prietenia cu Jador din cauza ca a crezut in Zanni.

„Eu am fost foarte direct! Pe fiecare pe care l-am votat i-am spus. Am fost surprins ca a spus asta in consiliu. Eu nu stiu care este adevarul, ca Zanni spune ca nu este cum spune Jador. Nu stiu ce sa cred…. Ma gandesc ca Zanni si-a jucat cartea sa ma faca sa ma cert. Uneori m-am certat cu Jador din cauza lui, ca am crezut ce mi-a spus el. Poate am fost prost sa-l cred!”, a comentat Culita Sterp mahnit de atitudinea lui Zanni.

In ultima emisiune de la consiliu, Culita Sterp a negat faptul ca el face parte dintr-un grup: „Eu nu fac parte din niciun grup si nu am facut parte din niciun grup aici in competitia asta! Eu consider ca ma inteleg bine cu toata lumea…”, a comentat artistul la Survivor Romania.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro