Cum isi impart Gina Pistol si Smiley sarcinile de parinti? Cantaretul s-a dat de gol

Smiley, noi dezvaluiri despre viata de parinte! Cum o ajuta pe iubita lui?

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti pentru prima data pe data de 9 martie. Celebra prezentatoare tv a adus-o pe lume pe micuta Josephine, iar viata lor s-a schimbat radical. Odata cu noptile nedormite si plansetele vin si foarte multe momente de neuitat.

Micuta Josephine a implinit in urm cu cateva zile o luna de viata, iar parintii ei sunt foarte implicati in cresterea sa.

In cadrul emisiunii sale de pe Youtube, Smiley i-a avut ca inivtati pe Pavel Bartos si sotia lui, Anca. Artistul le-a cerut mai multe sfaturi cu privire la viata de parinte, iar Smiley a dezvaluit cum isi imparte sarcinile cu iubita lui, Gina Pistol.

Cantaretul a marturisit ca nici pana acum nu a invatat sa schimbe scutece.

loading...
„Gina este cu alaptatul, este maestra in schimbarea scutecului, eu nu. Eu ma ocup de hranirea cu biberonul, de ragaiala, deci, sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu linistitul, ii mai cant”, a declarat Smiley.

Gina Pistol a facut mai multe declaratii pe pagina ei de Instagram, la cateva saptamani dupa nasterea micutei Josephine. Celebra prezentatoare tv a marturisit ca a fost foarte dificil, insa este recunoascatoare ca il are pe Smiley langa ea si se descurca surprinzator de bine.

„Spuneam saptamana trecuta ca ma inclin in fata mamelor, pentru ca e greu! Pentru mine primele doua saptamani au fost foarte grele. Nu vreau sa par mama perfecta pe Instagram, nu am de gand sa fac asta si nici nu o voi face niciodata.

Pur si simplu va spun care au fost trairile mele. Pentru mine, primele doua saptamani au fost groaznice. Nu-mi dadeam seama ce se intampla.. Tot ce citisem in cele noua luni de sarcina, tot ce mi s-a spus la spital de catre moasa, de catre asistente.. Am pasit in casa si am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiti in oglinda si nu te regasesti deloc.. Dureros cand plange si nu stii ce sa faci ca sa ii alini suferinta si sa nu mai planga asa..

Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic si psihic. Mare noroc am cu Andrei, pentru ca imi este de mare ajutor… Se descurca foarte bine si are darul asta de a ramane calm si linistit in momentele in care eu nu sunt calma si linistita”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro