CUM L-A ANUNTAT LARISA UDILA PE IUBITUL SAU CA ESTE INSARCINATA

Anul acesta este, de departe, anul gravidutelor! Larisa Udila asteapta primul sau copil, iar emotia este cu atat mai mare cu cat traieste la cote maxime fericirea. Recent, vedeta Kanal D a povestit cum si-a anuntat iubitul ca este insarcinata.

Larisa Udila urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Aceasta a vorbit recent despre experienta sarcinii si despre momentul emotionant in care si-a anuntat iubitul sa urmeaza sa fie parinti.

Pentru viva.ro, Larisa a povestit ca a indragit copiii de mica si este cu atat mai fericita cu cat traieste toate aceste lucruri la o varsta frageda, asa cum si-a dorit.

„De mica am indragit copiii si m-a incantat ideea de a fi mama tanara. Dar, niciodata nu m-am asteptat ca aceasta minune sa se intample intr-un moment delicat, cum este pandemia. Dar, iata ca primele sarbatori in pandemie si in casa noua, aveau sa ne aduca cadoul mult dorit. Pe 8 decembrie 2020 am impodobit bradul de Craciun impreuna cu iubitul meu si pregateam casa de sarbatoare. Am decis sa fac testul de sarcina, fara ca iubitul meu sa banuiasca ceva. Nu ii spusesem absolut nimic despre niciun simptom care avea sa prevesteasca marea minune. Am facut testul in baie, vreme in care el stia ca eu sunt la dus si nu intelegea de ce dureaza atat de mult pana termin. Primele si singurele persoane care au aflat in acea zi ca voi deveni mama sunt cele doua viitoare bunici. Mama mea si mama lui” a spus Larisa, pentru sursa citata.

loading...
Tot pentru sursa citata, Larisa Udila a descris momentul in care iubitul lui a aflat ca ea este insarcinata. Cu sufletul plin de emotie, cei doi au plans impreuna minute in sir.

„Cand a vazut testul, lacrimile i-au invadat chipul si m-a strans la pieptul lui ca si cand nu ma vazuse de mult timp. Am plans impreuna, imbratisati, minute in sir si ne spuneam unul altuia cat de norocosi suntem de tot ceea ce ni se intampla in viata” a mai completat Larisa Udila.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro