Cum se intretine si ce masina conduce sotia lui Chitosca, in Germania!

Sebastian Chitosca si sotia lui, Alexandra, sunt casatoriti de aproape 8 ani, timp in care au trecut si prin bune dar si prin rele.

Alexandra, frumoasa sotie a lui Sebastian Chitosca, nu este genul de sotie de fotbalist care sa stea acasa si sa astepte ca sotul ei sa ”produca bani”. Din contra, tanara a luat viata in propriile maini si lucreaza cot la cot cu Sebastian si s aduca bani acasa.

Alexandra si Sebastian Chitosca au luat decizia, in urma cu cativa ani, sa se mute in Germania. Fostul jucator al celor de la FCSB a renuntat definitiv la fotbal in momentul in care si-a dat seama ca nu va mai prinde un contract cu o echipa care sa-i plateasca un salariu decent si a preferat sa lucreze in Germania mai intai la o fabrica de sushi si apoi la un service auto.

Aici castiga mai bine decat ar face-o jucand fotbal pentru o echipa din ligile inferioare din Romania. Un alt motiv pentru care s-a mutat in Germania a fost acela de a avea grija de fratele sau, care in urma cu cativa ani a fost implicat intr-un incident in urma caruia a stat cateva luni in coma.

loading...
Alexandra nu a stat nici ea deoparte si a peferat sa contribuie activ la bugetul familiei.

Ea s-a angajat, la fel ca Sebastian, la o fabrica de sushi. Dezvaluirea a fost facuta chiar de Sebastian pe un vlog filmat cu cateva luni inainte sa plece la Survivor. ”Doamna are o tinuta adecvata unei muncitorese intr-o fabrica de sushi in Germania. Machiata nu e… e naturala… Imi place asa cum e”, a povestit Sebastian Chitosca.

Dupa ce Alexandra s-a angajat, Sebi a luat si decizia de a-si vinde automobilul Audi pe care-l achizitionase pe vremea cand era fotbalist si sa-i cumpere sotiei sale o masina cu care sa poata merge la serviciu.

A optat pentru un model Mini destul de vechi, care a fost ieftin dar a avut si destul de multe probleme tehnice. Asa se face ca masina a ajuns la service, reparatia costand mai mult decat insasi masina.

”Pai nu tu m-ai pus s-o cumpar? Si cand ti-am zis ca ne grabim, ce-ai zis?”, i-a spus Sebastian sotiei lui intr-un vlog.

loading...
”Aveam nevoie sa merg la munca. De-aia m-am grabit”, i-a raspuns Alexandra.
”Ajungem imediat la service. Uitati buburuza. Buburuza asta! Albina asta m-a nenorocit. Asta m-a nenorocit. E ”moratules”, innebunesc cand o vad!”, a mai povestit Sebastian Chitosca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro