Daniel Pavel, viata dupa trei luni in Republica Dominicana.

Prezentatorul competitiei Survivor, noi dezvaluiri din Republica Dominicana!

Daniel Pavel a vorbit direct din Dominicana! Prezentatorul competitiei Survivor Romania 2021 a dezvaluit ce se intampla dupa plecarea din competitie a faimoasei Ana Porgras. Moderatorul emisiunii fenomen de la Kanal D spune ca atmosfera din competitie este una normala si ca momentan nu este loc de cearta in tabara faimosilor.

” Am auzit numele ei in casca…este o atmosfera normala..sunt pregatiti pentru show. Nu se vede deocamdata niciun semn ca ar veni o furtuna, cel putin deocamdata. Jador… lui Jador ii pare rau, s-a si vazut pe camera..deocamdata la joc, ce am pregatit pentru voi in seara, e foarte hotarat sa arate ca este pregatit pe traseu si ca este omul de suflet al echipei. Deocamdata nu este nimic..” , a spus Daniel Pavel, la Teo Show.

De asemenea, prezentatorul Survivor a dezvaluit ca a vorbit cu Ana Porgras dupa plecarea ei din emisiune. Daniel Pavel a marturisit ca Ana i-a spus ca la Survivor Romania s-a regasit pe ea, pe Ana campioana.

loading...
Cat despre venirea celor patru concurente noi, Daniel Pavel spune ca ”oameni noi, vibe nou”, insa ” nimeni nu o inlocuieste pe Ana”.

Prezentatorul emisiunii Survivor Romania 2021 le-a dat o veste buna Faimosilor si Razboinicilor si a anuntat ca patru noi concurente vor intari echipele din Dominicana.

„ Survivor Romania este o competitie si are surprize peste surprize. Haideti sa le primim pe noile coechipiere”, este anuntul facut de Daniel Pavel.

Faimosii si Razboinicii lupta pentru recompensa pe un traseu dificil. Discutiile tensionate de pe banca ating din nou cote alarmante. Dupa ce Jador si Sorin Puscasu au fost la un pas sa se bata saptamana trecuta, au din nou un schimb de replici acide.

„Esti nebun de legat!”, ii spune Razboinicul cantaretului.

Cine sunt cele patru noi concurente care se alatura Faimosilor si Razboinicilor, aflati joi, 8 aprilie, intr-un nou episod Survivor Romania 2021!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro