De ce a dormit George Burcea doua luni in fata blocului Vivianei Sposub

Viviana Sposub (22 de ani) si George Burcea (32 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competitiei Ferma, unde si-au si inceput relatia. Ulterior, George i-a cedat locul lui Vivianei, care urma sa fie eliminata. Viviana a parasit competitia inaintea finalei pe care a castigat-o actorul Augustin Viziru (40 de ani).

In cadrul unui interviu, actorul a dezvaluit detalii mai putin cunoscute despre viata sa. Asa s-a aflat ca, timp de doua luni, George a dormit intr-o masina in fata blocului Vivianei Sposub.

Actorul a divortat de artista Andreea Balan (36 de ani) la inceputul anului 2020. Fostul cuplu are impreuna doua fiice, Ella Maya (4 ani) si Clara Maria (2 ani). In prezent, solista formeaza un cuplu cu Tiberiu Argint.

George Burcea a dezvaluit ca la doar 15 ani a fost „pacalit” de catre un prieten. Dupa ce amicul respectiv „i-a dat teapa”, actorul a fost nevoit sa doarma intr-o masina veche, care se afla in fata blocului Vivianei Sposub.

loading...
„Din intamplare, m-am intalnit cu un baiat, vreo 20 de ani si carare pe mijloc. El venea la bunica in fiecare vara. Mi-a spus ca are o garsoniera, pentru care cerea aproape cat un salariu de la vremea aia. In fiecare seara furam pepeni, dimineata furam paine. I-am spus ca am nevoie de un loc de munca. M-am angajat cu 250 de lei pe luna la pavaje. Dupa ce faceai pavajele alea, daca se crapau dalele, iti scadeau banii si nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, ii platisem si mi-a dat teapa. Mi-a luat si casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe strada. Un alt prieten mi-a zis ca are o masina veche si am stat doua luni de zile in masina aia, chiar in fata blocului Vivianei”, a declarat George Burcea.

Viviana a marturisit in trecut ca mama ei il „apreciaza” pe George. „Mama e fericita pentru ca eu sunt fericita. Cu siguranta ca il apreciaza foarte mult pe George”, a marturisit atunci Viviana, in emisiunea Vorbeste Lumea.
In trecut, George a dezvaluit cum si-a descoperit pasiunea pentru actorie. „Eram in anul 1999, la Putureni, judetul Botosani, cu bunicii mei si sora mea mai mare. Era un serial care se numea Sunset Beach. In fiecare seara, pe TVR 1. Dupa ce vedeam acel serial, ieseam in mijlocul strazii. Eram noi si campul, ma invarteam in cele patru puncte cardinale si spuneam asa: «Meg, Ben, va iubesc si intr-o zi o sa fiu ca voi!». Aveam vreo 10 ani”, a povestit actorul.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro