Doliu la Puterea dragostei! Philip a facut anuntul tragic, chiar in Vinerea Mare

Philip de la Puterea dragostei este in doliu! Anuntul trist facut in urma cu putin timp.

Albu Philip, unul dintre cei mai cunoscuti concurenti de la Puterea dragostei, este in doliu! Fostul concurent a facut un anunt trist pe contul sau de Instagram. Chiar in Vinerea Marea, Philip a anuntat ca o persoana foarte draga lui s-a stins din viata.

El a postat la Instastory un videoclip cu barbatul care nu se mai afla printre noi, pe care Philip l-a numit „fratiorul” sau. Cei doi ar fi avut o relatie foarte apropiata de prietenie, motiv pentru care fostul concurent de la Puterea dragostei l-a considerat ca parte din familia lui.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace, fratiorul meu… O sa fii cel mai frumos inger dintre toti.

loading...
Te iubesc, sa nu uiti asta!”, este mesajul emotionant postat de Albu Philip de la Puterea dragostei, la Instastory.

Philip si Berna au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea dragostei. Cei doi aveau planuri mai pentru viitor, iar Philip a cerut-o pe blondina in casatorie in timp ce se aflau la pe malul Bosforului, in Istanbul. De la incheirea emisiunii, relatia lor a trecut prin multe momente dificile, prin impacari si despartiri. De data aceasta, ruptura dintre ei pare sa fie definitiva.

Berna de la Puterea dragostei a postat un mesaj dur la sectiunea de stories de pe Instagram, unde si-a rugat urmaritorii sa nu o mai asocieze cu fostul ei iubit. Fanii au fost socati de aceasta veste.

„Va rog din suflet sa nu ma mai asociati cu Philip pentru ca eu cu el nu mai suntem impreuna si nu o sa fim niciodata. Va multumesc”, a scris Bernadette pe pagina sa de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro